Ziraat Bankası 20 Müfettiş Yardımcısı Alımı Yapacak

Ziraat Bankası tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda müfettiş yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 20 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Ziraat Bankası 20 Müfettiş Yardımcısı Alımı Yapacak

Ziraat Bankası 20 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak.

Ziraat Bankası tarafından bir duyuru yayımlandı ve müfettiş yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi.

"Bankamız Teftiş Kurulu’nda İstanbul merkezli olarak görevlendirilmek üzere 20 Müfettiş Yardımcısı istihdam edilecektir." ifadesi ile yayımlanan ilanın detayları şu şekilde:

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. 01.01.1991 ve sonrası doğumlu olmak,

3. Yazılı sınava İdari alandan katılacak adaylar için üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren Ekonomi (İktisat), İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Ekonometri, Bankacılık, Finans, Risk Yönetimi, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Yönetimi,  Yönetim Bilişim Sistemleri ve Muhasebe ile bankacılık mesleğiyle ilgili bölümlerinden veya üniversitelerin Finans Mühendisliği bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak,

Yazılı sınava Mühendislik alanından katılacak adaylar için üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik  Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak,

4. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak,

5. Daha önce T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı’nın mülakat aşamasında elenmemiş olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular 9 Mart'ta başlayacak. Başvuru duyurusu , "Başvuru sırasında dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir: Başvurular 09-26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59’a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır" şeklinde.

"Sınava başvuracak adaylar, sınav maliyeti olarak 195 TL sınav ücreti ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir."

İlan metni için TIKLAYIN

Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN