YÖK Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapıyor

Resmi Gazete 'de yayımlanan alım ilanına göre Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı YÖK bünyesinde istihdam etmek üzere Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapıyor.

YÖK Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapıyor

YÖK Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapıyor

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapıyor. Resmi Gazete 'de yayımlanan alım ilanına göre Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı YÖK bünyesinde istihdam etmek üzere Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Yapıyor.

Başvuru şekli ve zamanı

Başvurular, www.yok.gov.tr adresinde bulunan “Başvuru Formu”nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığı, Üniversiteler Mah. 1600. Cad. No:10 Bilkent Çankaya/ANKARA adresine 14 Ekim 2022 tarihine kadar şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Postada meydana gelebilecek gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmayan başvurular ile belgesi eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kadro dağılımı 

  • Yazılım Uzmanı - 4 Kişi
  • Mobil Yazılım Uzmanı - 1 Kişi
  • Sistem Uzmanı - 1 kişi 
  • Veri Tabanı Uzmanı - 2 Kişi
  • Veri Ambarı uzmanı - 1 kişi 

Başvuru sırasında istenen belgeler 

  1. Başvuru Formu (Fotoğraflı ve imzalı)
  2. Lisans diploması veya E-Devlet’ten alınan karekodlu mezun belgesi (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesi),
  3. 2020 KPSS sonuç belgesi (KPSS sınav sonuç belgesi ibraz etmeyenlerin puanı 70 (yetmiş) kabul edilecektir)
  4. Mesleki tecrübeyi gösterir belge (Mesleki tecrübenin bilişim personeli olarak geçtiğinin belgelendirilmesi gerekir)
  5. Yabancı dil bilgisi seviyesini gösteren belge (İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) alınan puanı veya bu dilde yapılan diğer yabancı dil sınavlarından alınan ve Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen (YDS) dengi puan) (Yabancı dil puanına ilişkin belge ibraz etmeyenlerin puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecektir)
  6. Her bir pozisyon için özel şartlarda istenilen sertifikalar ve nitelikleri gösteren belgeler (Sertifikalar sınavla alınmış olmalıdır)
  7. Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge.

YÖK Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı İlanının detayları için TIKLAYIN