Türk Kızılayı KPSS Şartsız Personel Alımı Gerçekleştirecek (Başvuru Linki ve Diğer Detaylar)

Türk Kızılayı'nın kariyer sayfası üzerinden Aralık ayında yayımlanan ilanlara ilgi devam ediyor. KPSS'siz en az lise mezunu memur , sözleşmeli personel alımları ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

Türk Kızılayı KPSS Şartsız Personel Alımı Gerçekleştirecek (Başvuru Linki ve Diğer Detaylar)

Türk Kızılayı'nın resmi internet sitesi üzerinden Aralık ayı içerisinde Gençlik Çalışanı, Reportist, Psikolog, Toplum Merkezi Yöneticisi, İnsan kaynakları işe alım uzmanı, satın alma ve lojistik sorumlusu, proje asistanı ve doktor alımı yapılacağı belirtilirken, Kızılay personel alımları için başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra ilanlarda belirtilen özel şartların tamamına da haiz olması bekleniyor. Başvurular Kızılay resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabiliyor.

Ayrıca adaylar daha sonra değerlendirilmek üzere Türk Kızılay'ı internet sayfasına özgeçmiş bırakabilir, sitenin insan kaynakları havuzuna bırakılan cv'ler daha sonra ihtiyaç duyulan pozisyonlar doğrultusunda değerlendiriliyor, ve adaylar işe başlatılabiliyor. Türk Kızılayı personel alımı için basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresini kullanabilir.

Diğer personel alımlarını takip etmek, özel sektör iş fırsatlarından, kamuya alımlardan, sınavlardan, ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamubülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA