Trakya Üniversitesi’ne Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı için Başvurular 21 Haziran’da Son Bulacak

Trakya Üniversitesi’ne sözleşmeli sağlık personeli alımı için başvuru işlemlerinde sona geliniyor. Üniversite Rektörlüğü tarafından yayımlanan resmi duyuruda kuruma çeşitli unvanlarda sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı belirtilmiş, ilgili alım için başvuruların 21 Haziran’a kadar süreceği kaydedilmişti.

Trakya Üniversitesi’ne Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı için Başvurular 21 Haziran’da Son Bulacak

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder. Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

İlanda; hemşire, sağlık teknikeri, laborant, röntgen teknisyeni ve diğer sağlık personeli unvanları için kontenjan ayrıldığı gözlemlenirken, söz konusu unvanlara başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra aşağıdaki belirtilen niteliklere de haiz olması gerektiği kaydedildi.

Başvuru genel ve özel şartları şu şekilde:

1- TC. vatandaşı olup, 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
2- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
3- Adaylar hemen göreve başlatılacağı için göreve başlamasına engel bir durumunun olmaması (Sağlık Dahil).
4- Nöbet usulü ve vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak.
5- Müracaat edilecek unvan için aranılan başvuru şartlarını taşıyor olmak.
6- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi 

nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde (belirlenen istisnalar hariç) sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak. 

ECZACI pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmamaktadır. Birden fazla başvuru olması durumunda bu pozisyon için sınav yapılacak olup, tarih, saat ve yeri ayrıca belirtilecektir. 

BAŞVURU SIRASINDA GEREKLİ BELGELER:

1- Kimlik Belgesi fotokopisi,
2- Diploma veya çıkış belgelerinin fotokopisi (e-devlet üzerinden alınacak belgeler geçerlidir),
3- Başvurulan unvan için istenmiş ise sertifika, çalışma ve tecrübeye ilişkin belge (Sertifika Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği uyarınca düzenlenmiş olmalıdır)
4- Lisans mezunları 2020 KPSSP3 puanını, Ön lisans mezunları 2020 KPSSP93 puanını, Ortaöğretim mezunları 2020 KPSSP94 puanını gösteren belge 

5- 1 adet fotoğraf ile birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurtulacağından posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)
Not: Adaylar sadece tek bir unvan için pozisyon kodu belirterek başvuru yapacaklardır. 

Başvuru bitim tarihinden sonraki beş iş günü içerisinde KPSS (B) grubu puan sıralaması yapılarak sonuçlar, www.trakya.edu.tr adresinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.