TMO Mülakatsız 180 Memur Alımı Yapıyor-En Az Lise

Toprak Mahsulleri Ofisi, en az lise mezunu adaylar arasından memur alımı yapıyor. Farklı kadrolara yapılan memur alımının detayları kamubulteni.com 'da. İşte memur alımı detayları.

TMO Mülakatsız 180 Memur Alımı Yapıyor-En Az Lise

Toprak Mahsulleri Ofisi 'ne en az lise mezunu 180 memur alımı yapılıyor.

KPSS 2018/2 merkezi yerleştirme tercih kılavuzu geçtiğimizgün ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlandı. Yayımlanan tercih kılavuzunda Toprak Mahsulleri Ofisi 'ne en az lise mezunu adaylar arasından memur ataması yapılacağı bildirildi. 

Biz de Kamubulteni.com olarak Toprak Mahsulleri Ofisi kamu personeli alımlarına haberimizde yer verdik. İşte mezuniyete göre TMO personel alımı yapılan kadrolar ve alım yapılan iller ile nitelik kodları.

LİSE MEZUNU ALIM YAPILAN KADROLAR

TMO 'ya lise mezunu adaylar arasından memur alımı yapılacak. 73 adet teknisyen alımı yapılacak.

ÖN LİSANS KADROLAR

TMO  bünyesine ön lisans mezunu adaylar arasından 59 memur alımı yapılacak. Anbar Memuru, Muhasebeci, İtfaiye, Memur, Sekreter, Bilgisayar İşletmeni kadrolarına yapılacak atamada illere göre dağılım şu şekilde;

LİSANS KADROLAR

TMO bünyesine 48 lisans mezunu personel alımı yapılacak. Eksper, İstatistikçi, Ekonomist, Mühendis, Memur ve Kimyager kadrolarına yapılacak memur alımları için detaylar şu şekilde;

BAŞVURU

Toprak Mahsulleri Ofisi 'ne en az lise mezunu memur alımı başvurusu yapmak için adayların KPSS'den geçerli bir puan almış olması gerekmektedir. Yukarıdaki özel şartları taşıyan adaylar, ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapıp KPSS 2018/2 terchlerini yapabilirler.

KPSS ATAMALARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN, KPSS TERCİH SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN