TEDAŞ Kamu Personel Alımı İçin Bugün İlan Yayımladı

TEDAŞ, kamu personeli alımı için bugün ilan yayımladı. 10 kamu personel alımı için yayımlanan ilanın detayları haberimizde.

TEDAŞ Kamu Personel Alımı İçin Bugün İlan Yayımladı

TEDAŞ kamu personeli alımı ilanı yayımlandı.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kamu personeli alımında Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, Müfettiş Yardımcısı alımı için sınav yapılacağına yer verildi. Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere yapılacak kamu personeli alımında 10 müfettiş yardımcısı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıyor olması gerekmektedir:

  • ÖSYM tarafından 2017 veya 2018 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından P-48 puan türünden 75 ve daha yüksek puan almış olmak ve sınava başvuran adaylar arasında en yüksek puandan başlanarak yapılan sıralamaya göre ilk 200 kişi içinde bulunmak (Eşit puan almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu puana sahip adayların tümü yazılı sınava çağrılacaktır).
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde yazılı olan genel şartları taşımak.
  • 01/01/2019 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1984 ve daha sonra doğanlar sınava girebileceklerdir).
  • En az dört yıllık eğitim veren yükseköğrenim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğrenim kurumlarından mezun olmak.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak.
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.
  • TEDAŞ dışında herhangi bir kuruma karşı hizmet taahhüdünde bulunmamak.
  • Aday formu ile birlikte istenilen belgeleri süresi içinde “II-SINAV BAŞVURUSU” bölümünde belirtilen adrese ulaştırmış olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular 15 Şubat 2019 günü başlayacak. 1 ay boyunca başvurular devam edecektir. İlana başvurular önce internet üzerinden yapılacak ve başvuru evrakları ile birlikte “TEDAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No: 2 Kat: 13 06520 Balgat-Çankaya/ANKARA adresine yapılacak.

İlan metni için TIKLAYIN

Başvuru ekranı açıldığı anda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN