TCDD Mülakatsız En Az Lise Mezunu 234 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

TCDD en az lise mezunu adaylar arasından mülakatsız kamu personeli alımı yapıyor. Lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılan memur alımının detayları, kadro dağılımı ve diğer detaylar haberimizde.

TCDD Mülakatsız En Az Lise Mezunu 234 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

TCDD en azz lise mezunu 234 personel alımı yapıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Devlet Demiryolları ile Demiryolları Taşımacılık A.Ş. bünyesine, KPSS 2018/2 merkezi yerleştirmesi ile en az lise mezunu memur ataması yapılacak. Biz de Kamubulteni.com olarak TCDD personel alımlarını merak eden, hangi kadrolara alım olduğunu araştıran adaylar içinbu haberimizi yazdık.

LİSE MEZUNU KADROLAR VE NİTELİK KODLARI

Demiryolları Taşımacılık Genel Müdürlüğü merkez teşkilatı bünyesine lise mezunları arasından 29 Vagon Teknisyeni alacak. 

ÖN LİSANS MEZUNU MEMUR KADROLARI

TCDD 'ye ön lisans mezunları arasından Kondoktör Tekniker, Memur, Sürveyan, Hareket Memuru, kadrolarına 67 personel alımı yapıyor.

LİSANS MEZUNU KADROLAR

Lisans mezunları arasından mühendis, Avukat, Memur, Mütercim, Mimar, İstatistikçi kadrolarına 138 personel alımı yapıyor.

BAŞVURU ŞEKLİ

KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak atamalar için adaylar başvurusunu ais.osym.gov.tr adresi üzerinden alınacak. Adaylar yukarıdaki ÖSYM kodlarını, panellerine girip 2018/2 başvuru ekranı kısmına yazacak ve başvurularını bu şekilde 20 Aralık tarihine kadar yapacak. 

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN