Savunma Sanayii Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın sözleşmeli personel alımı başvuru işlemleri 18 Eylül'e kadar devam edecek.

Savunma Sanayii Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci başladı. Savunma Sanayii Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından, Resmi Gazete'den ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuruda Başkanlığın 60 personel alımı yapacağı belirtilmiş, bu alımların 23'ünün Proje Mühendisi, 28'nin Proje Asistanı, 9'nun yönetici asistanı pozisyonları için gerçekleştirileceği belirtilmişti.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, VE LİSANS MEZUNLARI İÇİN İŞ FIRSATLARINI TAKİP ETMEK KAMU BÜLTENİ İLE ÇOK BASİT. UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

SSB'den yapılan bilgilendirmede alımla ilgili, "3238 sayılı Kanunun 8’inci maddesi ve 2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı esaslarınca çalıştırılmak üzere sözlü sınav (mülakat) yöntemiyle; 23 (yirmi üç) Proje Mühendisi, 28 (yirmi sekiz) Proje Asistanı ve 9 (dokuz) Yönetici Asistanı olmak üzere toplam 60 (altmış) adet kontenjan için aşağıda belirtilen öğrenim bölümlerinden ve öğrenim bölümleri karşısında belirtilen kontenjan adedi kadar kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacaktır." ifadelerine yer verilmişti. Başvuru işlemleri 18 Eylül 2018 tarihine kadar Savunma Sanayii Başkanlığı'nın resmi internet sayfası üzerinden yapılacak.

Başvuruda bulunacak adaylarda aranacak genel ve özel şartlar aşağıdaki gibi olacak: