Sahil Güvenlik Komutanlığı Devlet Memuru Alımı Başvuruları Sona Eriyor

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'na Devlet Memuru alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Devlet Memuru Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın devlet memuru alımı için başvuru sürecinde sona gelindi. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın devlet memuru alımı yapacağına dair duyuru Kasım ayının başında Komutanlığı'n resmi internet sayfası ile diğer ilgili kurum ve kuruluşların resmi internet sayfalarından yayımlanmıştı.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS MEZUNLARI ARASINDAN DEVLET MEMURU ALIMI VE ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın açık bulunan kadrolarına Bilgisayar Mühendisi, Uluslararası İlişkiler ve Andlaşmalar Uzmanı, Mali İşler Uzmanı, Gümrük İşlemleri Uzmanı, Personel İşlemleri Uzmanı Grafiker ve İstatistikçi unvanları için alım yapılacağına yer verilen resmi duyuruda başvuru işlemlerinin 12 Kasım'da başlayacağı ve 22 Kasım tarihi itibariyle sona ereceğine yer verilmişti. Başvuru işlemleri İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın resmi internet sayfası üzerinden online olarak gerçekleştirilebiliyor. Detaylı bilgilendirme ve başvuru işlemleri için adaylar aşağıdaki linke tıklayarak bilgi edinebilir.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI DEVLET MEMURU ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği, 1457 kişilik uzman erbaş alımı için başvuru işlemleri Jandarma.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılabilecek. Aşçı, Beyaz Eşya Tamircisi, Elektrikçi, Oto Tamircisi,  Sıhhi Tesisatçı, Terzi, Berber, Kaloriferci, Kasap, Silah Tamircisi, Oto Boyacısı, Döşemeci pozisyonları için gerçekleştirilecek ilgili alımlara dair detaylı bilgilendirme www.jandarma.gov.tr adresinden temin edilebilir.