Sağlık İşçisi Alımı Kura ve Başvuru Sonuçları Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı kadrolu işçi alımı başvuruları sona erdi. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar ne zaman çekilecek? Sonuçlar açıklandığı anda nasıl haberdar olabilirim? Cevaplar haberimizde.

Sağlık İşçisi Alımı Kura ve Başvuru Sonuçları Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı 5298 kadrolu işçi alımı başvuruları önceki gün sona erdi.

Kadrolu işçi alımı için başvuruların sona ermesinin ardından başvuru yapan adaylar, söz konusu personel alımının sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde kadrolu işçi alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını , kuraların ne zaman ve nerede çekileceğini yazdık.

4 ile 13 Eylül tarihleri arasında kadrolu sağlık işçisi alımı için başvurular alınmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana ilgi oldukça fazla oldu. On binlerce kişi, bakanlık bünyesinde kadrolu işçi olabilmek için başvurusunu yaptı.

ALIMLAR İLKOKUL DÜZEYİNDEN

Yayımlanan ilanda kadrolu işçi alımı için başvuruların en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacağına yer verildi. Herhangi bir sınav şartı da aranmadan yapılan alıma bu nedenle on binlerce kişi başvuru yaptı.

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN ALINDI

İlan İŞKUR aracılığıyla yayımlandı. Yayımlanan ilana başvurular da İŞKUR aracılığıyla yapıldı. İnternet şubesi ile İŞKUR bölge müdürlükleri aracılığıyla yapılan başvurular önceki gün sona erdi.

KURALAR NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

13 Eylül 'de başvuruların sona ermesinin ardından başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan metninde söz konusu alım için kuraların 25 Ekim günü çekileceği ve ataması yapılacak adayların bu şekilde atanacağına yer verildi.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALMAK İÇİN

Başvuru sonuçları ve ataması yapılacak adaylardan haberdar olmak için aşağıdaki bağlantı adreslerinden mobil uygulamamızı indirin.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara