Sağlık Bakanlığı Hastanelere 1338 Sekreter Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı en az lise mezunu adaylar arasından sekreter alımı yapıyor. Hastanelere yapılan alımın detayları ve başvuru şekli haberimizde.

Sağlık Bakanlığı Hastanelere 1338 Sekreter Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı 1338 sekreter alımı yapıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafındna yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından KPSS'siz ve 60 KPSS ile 6409 adet kadrolu işçi alımı yapılacağı bildirildi. 4 Ocak tarihine kadar alınacak başvuruya baktığımızda Sağlık Bakanlığı, 1338 adet Veri Girişi Kontrol İşletmeni alımı yapıyor.

Sekreter olarak çalıştırmak üzere yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Bu kadroya başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan metninde, Veri Girişi Kontrol  İşletmeni kadrosuna alınacak personellerde şu şartların arandığına yer verildi:

  • 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki belirtilen şartları taşımak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • 36 yaşından gün almamış olmak.
  • Askerliğini yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak
  • Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.
  • İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kapsamındaki taleplerde; Önlisans mezunları için; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2018 yılında yapılan KPSS’ye girmiş olmak ve P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Lisans mezunları için; ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan KPSS’ye girmiş olmak ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olma

MEZUNİYET ŞARTI

Bu ilana başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerekmektedir. İlan metninde şu ifadelere yer verildi:

BU UNVANA BAŞVURACAK ADAYLARIN AŞAĞIDAKİ ŞARTLARDAN EN AZ BİRİNE SAHİP OLMASI GEREKMEKTEDİR.

ORTAÖĞRETİM KURUMLARININ BÜRO YÖNETİMİ ALANI - TIP SEKRETERLİĞİ DALI, SAĞLIK HİZMETLERİ SEKRETERLİĞİ ALANI - TIBBİ SEKRETERLİK DALININ BİRİNDEN MEZUN OLMAK.

TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK, HASTANE YÖNETİMİ VE ORGANİZASYON, SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ ÖNLİSANS PROGRAMLARININ BİRİNDEN MEZUN OLMAK.

SAĞLIK İDARESİ, SAĞLIK YÖNETİMİ, SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ, SAĞLIK KURUMLARI YÖNETİCİLİĞİ LİSANS BÖLÜMLERİNİN BİRİNDEN MEZUN OLMAK.

ALIM YAPILACAK İLLER

Sağlık Bakanlığı personel alımında illere göre dağılım için TIKLAYIN

BAŞVURU ŞEKLİ

Sağlık Bakanlığının personel alımına başvurular internet üzerinden yapılmaktadır. 4 Ocak saat 23,59 'a kadar alınacak başvurunun detayları ve adım adım başvuru şekli için TIKLAYIN

YENİ KAMU İLANLARI KAMUBULTENİ.COM 'DA.

Tüm kamu personeli alımlarından, KPSS'li ve KPSS'siz alımlardan, polis, asker alımlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN