Rekabet Kurumu KPSS ile Memur Alımı Başvuru Son Günü: 28 Eylül 2018

Rekabet Kurumu, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapıyor. 20 memur alımı için başvurularda son saatlere girildi.

Rekabet Kurumu KPSS ile Memur Alımı Başvuru Son Günü: 28 Eylül 2018

Rekabet Kurumu memur alımı başvurusu sona eriyor.

Kurum tarafından geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı ile Resmi Gazete 'de ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda, Rekabet Uzman Yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 20 adet memur alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvuru için son gün 28 Eylül olarak açıklandı.

ALIM YAPILAN UZMAN YARDIMCISI KADROLARU

Yayımlanan ilanda alınacak 20 kişinin Genel, Hukuk ve Bilişim sınıflarına alınacağına yer verildi. Alınacak sayının sınıflara ve mezuniyete göre dağılımı şu şekilde verildi:

14 Genel Rekabet Uzman Yardımcılığı kadrosu için; en az dört yıllık öğrenim veren yükseköğretim kurumlarının İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya İşletme Mühendisliği ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,

4 Hukuk Rekabet Uzman Yardımcılığı kadrosu için; Hukuk Fakültelerinden mezun olmak,

2 Bilişim Rekabet Uzman Yardımcılığı kadrosu için; Bilgisayar Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar, Endüstri Mühendisliğinden mezun olmak şartı aranır.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların 657 sayılı DMK'nın 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olması, yukarıda verilen her sınıf için mezuniyet şartını taşıyor olması, Sınavın yapıldığı yılın ilk günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması, görevini devamlı yapmalarına engel olabilecek bir hastalıklarının bulunmaması gerekmektedir.

KPSS ŞARTI

Başvuru yapacak adayların 2017-2018 KPSS'den ;

Rekabet Uzman Yardımcılığı (Genel) kadrosu için; KPSS P14, KPSS P15, KPSS P16, KPSS P24, KPSS P25, KPSS P26, KPSS P27, KPSS P28, KPSS P31 veya KPSS P36 puan türlerinin birinden en az 85, Hukuk kadrosu için; KPSS P4, KPSS P5 KPSS P6 veya KPSS P7 puan türlerinin herhangi birinden en az 80,   Bilişim kadrosu için; KPSS P1 veya KPSS P2 puan türünden en az 85 almış olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ

Rekabet Kurumu uzman yardımcısı alımı başvuruları internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantıdan müracaatını yapması gerekmektedir. 

16.Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Sınav başvurusu için tıklayınız.

Başvurular 28 Eylül günü sona erecek.

Kamubulteni.com  | Ankara