Polis Akademisi PAEM'e Kadın-Erkek 3 Bin Yeni Alım! İşte Şartlar!

Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) Müğdürlüğü'ne 3 Bin yeni alım yapılıyor. Mezuniyet, Yaş şartı ve diğer şartlar kamu bülteni haber sitesinde.

Polis Akademisi PAEM'e Kadın-Erkek 3 Bin Yeni Alım! İşte Şartlar!

Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) Müğdürlüğü'ne 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için Emniyet mensubu olmayan lisans mezunu adaylar arasından 3 bin komiser yardımcısı alınacak.

Polis Akademisi Başkanlığı'ndan 5 Eylül 2018 tarihinde yapılan resmi duyuruda, akademinin lisans mezunu adaylar arasından 3 bin komiser yardımcısı alacağı, bu alımlar için kadın adaylara 300 kontenjan ayrıldığı belirtilmişti.

3 BİN KOMİSER YARDIMCISI ALIMI BAŞVURULARI 19 EYLÜL'DE SONA ERECEK

3 Bin Kadın-Erkek Komiser Yardımcısı alımı için ön başvurular 6 Eylül 2018 tarihinde başlamıştı. Başvuru süreci 19 Eylül'de sona eriyor. Komiser Yardımcısı alımı için başvuru yapacak adayların lisans mezunu olması, 2017 ya da 2018 KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması, 18 yaşını tamamlamış, 30 yaşını aşmamış olması gerekiyor.

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Başvuru sürecine ilişkin detaylı bilgi, diğer polis, askeri personel alımları, iş fırsatları ve daha fazlasını takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilir ya da Türkiye'nin en büyük memur adayı grubuna katılabilirsiniz.

KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇMEK, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLA.

TÜM GELİŞMELERİ TAKİP EDEBİLECEĞİN MOBİL UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA