Öğretim Üyesi Yerleştirme Programı Tercihleri Başladı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada ÖYP için tercihlerin alınmaya başladığına yer verildi.

Öğretim Üyesi Yerleştirme Programı Tercihleri Başladı

Yükseköğretim Kurulu tarafından bir son dakika açıklaması geldi.

YÖK resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda öğretim üyesi yerleştirme programları için tercihlerin alınacağına yer verildi. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller" kapsamında, 2547 sayılı Kanun'un 33/a maddesine göre atanan ve 674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Statüleri 50/d olarak değiştirilen araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanların lisansüstü eğitim yapabilmesi için tercih işlemleri başlamıştır.

İlgili araştırma görevlileri tercihlerini 11.09.2018-14.09.2018 (saat 17:00) tarihine kadar yapabileceklerdir."

TERCİHLER İÇİN AÇIKLAMALAR

“Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller" kapsamında, 2547 sayılı Kanun'un 33/a maddesine göre atanan ve 674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Statüleri 50/d olarak değiştirilen veya daha sonra 33/a kadrosuna dönüştürülen araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanların lisansüstü eğitim yapabilmesi için,

Tercih yapmak için tıklayın

2018 Güz döneminde özel yetenek sınavıyla lisansüstü eğitime öğrenci kabul eden anabilim dallarının kontenjanları için TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara