Milli Savunma Bakanlığı'na En Az Ortaöğretim Mezunu Yüzlerce Memur Alınacak (VHKİ, Memur,Coğrafyacı, Mühendis, Uzman, Hizmetli) Başvuru Sonuç Tarihi Netleşmedi

Milli Savunma Bakanlığı'na en az ortaöğretim mezunu yüzlerce devlet memuru alımı gerçekleştirilecek. Alımların Tekniker, VHKİ, Memur, Coğrafyacı, Mühendis, Uzman, Hizmetli,  Hukuk İşleri Uzmanı, Aşçı, İş Güvenliği Uzmanı, Psikolog, Hesap Sorumlusu gibi pozisyonlar için gerçekleştirileceğine yer verilen duyuruda başvurular 15 Şubat'a kadar sürecek. Başvuru sonuç tarihi ise hala netleşmiş değil.

Milli Savunma Bakanlığı'na En Az Ortaöğretim Mezunu Yüzlerce Memur Alınacak (VHKİ, Memur,Coğrafyacı, Mühendis, Uzman, Hizmetli)  Başvuru Sonuç Tarihi Netleşmedi

Milli Savunma Bakanlığı Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuç Tarihi Netleşti mi? 

Milli Savunma Bakanlığı'nın Aralık ayı sonunda yayımladığı devlet memuru alımı için başvuru süreci devam ederken, ilgili başvuruları tamamlayan adayların sonuç duyurusu beklentileri başladı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan en az lise ve dengi okullardan mezun adayların başvuru yapabildiği devlet memuru alımlarına yoğun ilgi vardı. Genelkurmay Başkanlığı , Kuvvet Komutanlıkları ve MSÜ'deki açık pozisyonlara başvuru genel ve özel şartlarına uyan adaylar işlemlerini MSB'nin Pertem sayfası üzerinden kolaylıkla yapabiliyor. 

Başvurular 15 Şubat 2019 tarihine kadar ilgili internet sayfası üzerinden yapılabilecek. Başvuru sonuçları için net bir tarih ise bulunmuyor. MSB'den yapılan bilgilendirmeye göre başvurular 18 Mart 2019 tarihinden sona sonuçlandırılacak ve yine ilgili internet sayfası üzerinden mülakat ve uygulamalı sınavlara girecek adayların listesi yayımlanacak. Mülakat tarihleri ve bu mülakatlara ait sonuçların yayımlanmasıyla ilgili tarih ise netleşmiş değil. 

MSB MEMUR ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI

Milli Savunma Bakanlığı'nın devlet memuru alımı için yayımladığı ilanda ; Tekniker, VHKİ, Memur, Coğrafyacı, Mühendis, Uzman, Hizmetli,  Hukuk İşleri Uzmanı, Aşçı, İş Güvenliği Uzmanı, Psikolog, Hesap Sorumlusu gibi pozisyonlarda alım yapılacağı belirtildi.

MSÜ Başvuruları Devam Ediyor

Milli Savunma Bakanlığı'nın devlet memuru alımı haricinde, Milli Savunma Üniversitesi'nin harp okulları ve meslekyüksekokulları için başvuru süreci devam ediyor. Milli Savunma Üniversitesi'nin 2019 yılı askeri öğrenci adayı alımı için uygulayacağı sınavın detayları ÖSYM'den öğrenilebiliyor. Başvurular ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Başvuru genel ve özel şartlarına göz atmak için TIKLAYIN.

Diğer Askeri Öğrenci Alımı ve Sivil Memur Alımlarını Takip Et

Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek ilgili alımlara dair tüm gelişmeleri yakından takip edebilir, yeni msb duyuruları, İŞKUR duyuruları, işçi alımları ve özel sektör iş fırsatlarından anında haberdar olabilirsiniz.

Kamu Bülteni Uygulamasını Cep Telefonunuza İndirmek için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA