MGK Açıktan Memur Alımı Başvuruları Başlıyor

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'nin açıktan memur alımı için başvuru işlemleri 19 Kasım itibariyle başlayacak.

MGK Açıktan Memur Alımı Başvuruları Başlıyor

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinin Uzman Yardımcılığı giriş sınavı için geçtiğimiz günlerde bir duyuru yayımlanmıştı. Kurum resmi internet sayfası, Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan da yapılan resmi bilgilendirmede Genel Sekreterlikte münhal durumdaki 6'ıncı derece kadrolara sözlü sınav sonuçlarına göre 20 Milli Güvenlik Kurulu Sekreterliği Uzman yardımcısı alımı yapılacağı belirtilmiş, başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranacağı vurgulanmıştı.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Uzman yardımcılığı giriş sınavına başvuru yapacak adaylar , Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, İktisat ve İşletme Fakülteleri ile Hukuk Fakülteleri bölümlerinden birinden mezun olmalı. Başvuru işlemleri 19 Kasım itibariyle başlayacak, 30 Kasım mesai bitimine kadar sürecek. Başvuru formu Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinin resmi internet sayfası olan www.mgk.gov.tr üzerinden temin edilebilecek. Başvuru sırasında adaylardan talep edilen belgeler ve diğer detaylar yine ilgili siteden öğrenilebilecek.

Başvuru işlemleri Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:254 Posta Kodu:06530 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek.