Metro İstanbul’a Farklı Kadrolarda 63 Daimi Personel

İBB Metro İstanbul farklı kadrolarda çeşitli vasıflara sahip 63 daimi personel alımı için İşkur üzerinden ilan yayımladı. Hangi kadrolar alınacak yaş şartı var mı?

Metro İstanbul’a Farklı Kadrolarda 63 Daimi Personel

Metro İstanbul bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda toplamda 63 daimi personel alımı için ilan yayımlandı. Başvurular için en az lise mezunu adaylara yönelik kadrolar açılmıştır.

Yaş şartı var mı?

4 kadroda yaş şartı aranmamaktadır. Ancak istasyon birim amiri kadrosuna 35 yaşını aşmamış olan personeller başvuru yapabiliyor.

Başvuru tarihleri ve yeri

Yapılacak alımlar için başvurular 2 Mart 2022 tarihi bugün başlayacak olup başvuruda son gün 14 Mart 2022 günüdür. Başvurular online olacak ve https://kariyer.ibb.istanbul/ Genel Başvuru İlanına yapılacaktır.

Alım yapılacak kadrolar ve eğitim şartları

Sistem Emniyet Mühendisi (7 Personel)

Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun olanlar başvurabilecektir.

Lojistik ve Fason Planlama Uzmanı (2 Personel)

Tercihen Lisans Mezunu

Tren Sürücüsü (38 Personel)

Mesleki lise, Teknik lise veya Meslek Yüksekokullarının; tercihen Elektrik, Elektronik, Mekanik, Otomotiv, Motor, Bilişim Teknolojileri, Bilgisayar, Raylı Sistemler, Mekatronik, Otomasyon, Makine bölümlerinden mezun olmak

Finans Uzmanı (1 Personel)

Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İşletme, İktisat, Maliye, Muhasebe Ekonomi vb.) bölümlerinden mezun olmak

İstasyon Birim Amiri (15 Personel)

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak

Başvuru Şartları İçin: TIKLAYIN