KPSS Ortaöğretim, Önlisans, Lisans Memur Atama Tercih Kılavuzu için Bekleyiş Sona Eriyor

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarıyla kamu kurum ve kuruluşlarına merkezi atamayla memur alımı konusunda adayların heyecanlı bekleyişinde sona geliniyor.

KPSS Ortaöğretim, Önlisans, Lisans Memur Atama Tercih Kılavuzu için Bekleyiş Sona Eriyor

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek tercih işlemleriyle ilgili tarih de netleşmişti. Devlet Personel Başkanlığı'nca sene başında paylaşılan KPSS atama takvimine göre KPSS'ye lise, önlisans, lisans düzeyinden giren adaylar ilk tercih işlemlerini 26 Haziran ile 5 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapmıştı.

KPSS 2. Yerleştirme işlemleri için tarih de netleşti. KPSS'ye giren adaylar kamu kurum ve kuruluşları tarafından DPB'ye bildirilen ve DPB tarafından da ÖSYM'ye gönderilen kontenjanlar için tercihlerini 11-20 Aralık 2018 tarihleri arasında ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapacaklar. Bu arada KPSS Önlisans sınav sonuçları da 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak.  29 Kasım'da açıklanacak KPSS Ön lisans sonuçlarının ardından ÖSYM'nin KPSS 2. Yerleştirme için tercih kılavuzunu paylaşması bekleniyor.

KPSS ile atama sürecine dair tüm son dakika gelişmelerini siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz. Son dakika atama haberlerinden, özel sektör iş fırsatlarından ve daha fazlasından Türkiye'nin en beğenilen memur adayı mobil uygulaması kamu bülteni ile anında haberdar olabilirsiniz. Uygulamamızı google play store ve ios marketten indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM -  ANKARA