KPSS 2018/2 ile 7 Kamu Kurumuna 38 VHKİ Personeli Alımı

KPSS 2018/2 ile 7 farklı kamu kurumuna Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni personeli alımı yapılıyor. Alım yapılan kurumlar ve başvuru detayları haberimizde.

KPSS 2018/2 ile 7 Kamu Kurumuna 38 VHKİ Personeli Alımı

KPSS 2018/2 tercihleri ile en az lise mezunu VHKİ alımı yapıyor.

KPSS tercih kılavuzu geçtiğimiz gün yayımlandı. Yayımlanan tercih kılavuzuna göre çok sayıda kamu kurumuna en az lise mezunu adaylar arasından binden fazla memur ataması yapılacak. Tercih kılavuzunu incelediğimizde, Kamu kurum ve kuruluşlarına, en az ön lisans mezunu adaylar arasından veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapılacağı bildirildi. 

Biz de Kamubulteni.com olarak bu kadroya KPSS puan sıralamasına göre yapılacak memur atamasını haberimizde değerlendirdik.

VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ

VHKİ kadrosuna en az ön lisans mezunu adaylar arasından 38 adet personel ataması yapılacak. Yayımlanan VHKİ kadrolarına alınacak personellerin AFAD, Bayburt Üniversitesi, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Galatasaray Üniversitesi, TÜİK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kurumlarına alınacağı bildirildi. 

VHKİ lisans kadroları şu şekilde;

NİTELİK KODLARI

Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Mezun Olunan Lisans Programı

Ön lisans VHKİ kadroları.

NİTELİK KODLARI

Genel Bilgiler

BAŞVURU

VHKİ kadrolarına başvuru yapmak için ais.osym.gov.tr adresine gidin. Burada başvru sürecindekiler kısmında KPSS 2018/2 tercihlerini tıklayın. Kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra yukarıda ilk sırada yer alan kodu tercih kısmına yapıştırın ve tercihlerinizi yapın.

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN