JSGA Düşük KPSS ile Sivil Memur Alımı Son Başvuru: 26 Aralık 2018

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, en az lise mezunu adaylar arasından düşük KPSS ile sivil memur alımı yapıyor. İlana başvurular için son günlere girildi.

JSGA Düşük KPSS ile Sivil Memur Alımı Son Başvuru: 26 Aralık 2018

JSGA sivil memur alımı başvurusu sona eriyor.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi kamu personeli alımı başvurusu için son günlere girildi. Geçtiğimiz hafta yayımlanan ve 50 KPSS ile başvuruları kabul edilen ilan için başvurular 26 Aralık 2018 gününe kadar alınacak. Başvuru detayları haberimizde.

Başvuru süreci şu şekilde;

KADRO DAĞILIMI VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi personel alımına başvuru yapacak adayların, yukarıdaki genel şartların yanı sıra aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir. 

Türk Vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak, müracaat tarihi (internetten yapılan ön başvurunun son günü) itibariyle 18 yaşını tamamlamış, sicil kaydı olmaması, 657 Devlet Memurları Kanunu 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması, herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi görevlerde çalışıyor olmaması, erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş (tecilli) veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olması ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olması gerekmektedir.

BAŞVURU EKRANI

JSGA sivil memur alımı başvuruları internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru için aşağıdaki linke gidin ve müracaatınızı bu adres üzerinden yapın.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN 

Kılavuz için TIKLAYIN

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN