İşte İŞKUR'dan Adım Adım KYK Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Şekli

Yükseköğrenim Kredi Yurtlar Kurumu en az ilkokul mezunu adaylar arasından kadrolu işçi alımı yapıyor. Başvurular devam ederken çok sayıda aday halen başvurusunu yapmadı. Başvuru adımları ve diğer detaylar haberimizde.

İşte İŞKUR'dan Adım Adım KYK Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Şekli

KYK 3 bin işçi alımı başvuru adımları.

Kredi Yurtlar Kurumu işçi kadrosuna 3 bin adet personel alımı yapacağını geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Devlet Personel Başkanlığı ile Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilanın yayımlanmasının ardından başvurular da internet üzerinde başladı. Başvuruların başlaması ile kısa sürede binlerce kişi KYK bünyesine girmek için başvurusunu yaptı. Ancak başvurusunu henüz yapamayan binlercce kişi var ve bu adaylar nasıl başvuru yapacaklarını araştırmaya başladı.

Biz de KAMUBULTENİ.COM olarak başvuru yapamayan adaylara yardımcı olmak için bu haberimizi kaleme aldık.

3 BİN İŞÇİ KADROLU OLARAK ALINACAK

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu 'nun Türkiye genelinde bulunan yurtlarında çalıştırmak üzere alınacak personeller, KYK bünyesinde kadrolu olarak istihdam edilecek. 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

İlan geçtiğimiz hafta yayımlandı ve başvuruların İŞKUR aracılığıyla yapılacağına yer verildi. İlanın yayımlanması ile başlayan başvurular ise halen devam ediyor ve 27 Ağustos günü sona erecek. Başvuru yapmak isteyen adayların bu tarihe kadar aşağıda verilen adımlardan başvurusunu yapması gerekmektedir.

SADECE 1 İLANA BAŞVURABİLİRSİNİZ

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan işçi alımında her aday bir pozisyon için sadece Jokerbet bir ilana başvurabilir.

BAŞVURU ADIMLARI

İlana başvuru yapmak için öncelikle İŞKUR üyeliğinizin olması gerekmektedir. İŞKUR üyeliği olmayanlar, https://esube.iskur.gov.tr/ bu adresi kopyalayarak yeni sekmede açacak ve şi arayan kısmında bulunan yeni kayıt bölümünden İŞKUR kaydını yapacak. İŞKUR kaydı olan adaylar ise yine aynı adrese ( https://esube.iskur.gov.tr/ ) giderek İŞ ARAYAN kısmından giriş yapacak. ve aşağıdaki ekran karşılarına çıkacak.

Burada iş ilanlarını kısmını tıklayın. Karşınıza aşağıdaki ekran çıkacaktır.

Açılan bu ekranda yukarıda görüldüğü gibi İŞYERİ UNVANI yazan kısma KREDİ VE YURTLAR KURUMU yazın. İl seçimi de yapabilirsiniz. daha sonra ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıdaki gibi sıralanacaktır.

Bu ilanların üzerini tıklayın ve başvurunuzu bu ekran üzerinden yapın.

Meslek bilgisi uyuşmuyor hatası ile karşılaşıyorsanız, İŞKUR'daki özgeçmişinizi güncelleyin ve başvuracağınız mesleği iş- meslek tercihleri kısmına ekleyin.

İlkokul mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar eski hükümlü ile engelliler için iken, lise mezunlarının başvurabileceği kadrolara da KPSS 60 şartı ile alım yapılıyor.

MEMUR VE PERSONEL ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Kamubulteni.com | Ankara