İşte CTE 10 Bin Kamu Personeli Alımı İlan Tarihi

CTE, 7 bin 467 personel alımı için süreçte son aşamaya gelinirken, önceki gün önemli bir açıklama geldi. İlk olarak Kamubulteni.com 'da yer alan açıklamada 10 bin personel daha alınacağına yer verildi. Peki ilan ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar.

İşte CTE 10 Bin Kamu Personeli Alımı İlan Tarihi

CTE 10 bin personel alımı için kritik açıklama önceki gün geldi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz, önceki gün katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. 

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonunda konuşan Şaban Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşık 61 bin civarında personelle hizmetlerimizi yürütmekteyiz. Şu anda da alım aşamasında 7.500 kişilik bir dilimimiz var. Onunla beraber toplamda -aşağı yukarı- 68-69 bin civarında bir çalışanımız olacak. Bunlar da işte bir kısmı yönetici, uzman, destek personeli gibi birimlerden oluşuyor. Tabii, bizim uzman personel de psikolog, sosyolog, sosyal çalışmacı gibi, öğretmen gibi unvanlardan oluşuyor. 2019 yılı içerisinde de 10 bine yakın yeni bir personel alımı yapmayı planlamaktayız."

10 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

CTE 10 bin personel alımı için ilanlar 2019 yılında yapılacak. Bu yıl CTE 'ye 7 bin 467 personel alımı yapılmıştı. Bu alımda en çok kadro İnfaz Koruma Memurlarına verilmişti. Yeni alımda da en çok kadro İKM'lere verilecek. 10 binlik bir alımda 8 bindne fazla İnfaz Koruma Memuru alımı yapılacak. ceza infaz kurumu kâtibi, sağlık memuru,  teknisyen, destek personeli (şoför),   destek personeli (aşçı), destek personeli (kaloriferci)  gibi kadrolara da çok sayıda personel alımı yapılacak.

İLAN 2019 'DA 

CTE 10 bin personel alımı için ilanın 2019 yılında yayımlanması bekleniyor. 2018 'de yapılan alım için sözlü mülakatlar Eylül ayında yapıldı ve hala sonuçları tam açıklanmadı. Kasım sonu veya Aralık başında açıklanması beklenen sonuçlarla birlikte adaylar Aralık ayında iş başı yapacak.

Bu adayların iş başı yapmasının ardından CTE yeni personel alımları için çalışmalara başlayacak. 2018 'te Mayıs ayında ilan yayımlanmıştı. 2019 'da da yine alımın Nisan-Mayıs gibi yayımlanması bekleniyor.

HABERLER İLK OLARAK KAMUBULTENİ.COM 'DA

CTE'de bulunan kaynaklarımızdan aldığımız bilgileri Kamubulteni.com olarak hemen takipçilerimize aktarıyoruz. Siz de ilanlardan ve personel alımları konusunda son bilgilerden haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER