İŞKUR'dan Kamuya KPSS'siz ve 60 KPSS ile Memur-Personel Alımı (TCDD-Belediye-TÜBİTAK-MEB)

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla kamu kurumlarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS 'siz ve 60 KPSS ile personel ve memur alımı yapılıyor. İlan detayları haberimizde.

İŞKUR'dan Kamuya KPSS'siz ve 60 KPSS ile Memur-Personel Alımı (TCDD-Belediye-TÜBİTAK-MEB)

İŞKUR 'dan kamuya personel alımları.

Kamu kurumları, İŞKUR 'da ilanlar yayımladı ve en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu kurumları bünyesine personel alımları yapıldığı bildirildi. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde, İŞKUR üzerinden kamuya yapılan personel alımlarına yer verdik. İşte İŞKUR 'dan kamuya yapılan personel ve memur alımları.

Yayımlanan ilanlara baktığımızda TÜBİTAK, Belediyeler, İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü, TCDD, Tarım İl Müdürlüğü, Sulama birlikleri, Bartın İl Özel İdaresi, , Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İşlerine kamu personeli alımı yapılıyor.

BAŞVURUSU DEVAM EDEN İLANLAR

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlarda kamu kurumlarına KPSS şartı olmadan ve KPSS 60 puan şartı ile personel, memur ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adaylar arasından yapılacak personel alımında adayların kamusal haklardan mahrum olmaması şartı var. Sicil kaydı olmayan adaylar arasından yapılan alımda başvuru şekli şu şekilde;

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına yapılan personel alımlarında başvurular da İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Başvuru adımları şu şekilde;

https://goo.gl/zmtgS3

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmeden açın. Açılan sayfada iş arayan kısmından TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giri yaptıktan sonra İŞ İLANLARI kısmını tıklayın. Açılan yeni sayfada İŞYERİ UNVANI kısmını seçin ve KAMU seçeneğini tıklayın ve ARA butonuna tıklayın.

Bu adımları izledikten sonra başvurusu devam eden kamu ilanlarına ulaşacaksınız.

TÜM KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN