İlan Az Önce Yayımlandı! Dicle Üniversitesi'ne 50 Sözleşmeli Personel Alınacak

Dicle Üniversitesi Rektörlüğünün sözleşmeli personel alım ilanı DPB ve Üniversitenin resmi internet sayfasından yayımlandı.

İlan Az Önce Yayımlandı! Dicle Üniversitesi'ne 50 Sözleşmeli Personel Alınacak

Dicle Üniversitesi 50 sözleşmeli personel alımı yapıyor. Dicle Üniversitesi'nin sözleşmeli personel alım ilanında alıma ilişkin, "Üniversitemiz Hastanelerinde istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak suretiyle, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) maddesine göre Tam Zamanlı olarak çalıştırmak üzere, 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına dair Esaslarda yer alan Ek 2. Maddesinin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle, aşağıda belirtilen unvan ve nitelikle sözleşmeli personel alımı yapılacaktır." ifadelerine yer verilirken, kontenjan dağılımının aşağıdaki gibi olduğu belirtildi :

Başvuru yapacak adayların KPSS ile ilgili ve diğer konularla ilgili şartları yerine getirmesi gerekiyor. Başvurular 15 gün içerisinde talep edilen belgelerle birlikte e Dicle Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. Talep edilen belgeler, başvuru genel ve özel şartları ve başvuruların değerlendirilmesi aşamasına ilişkin detaylı bilgilendirme için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIYOR! DETAYLAR İÇİN TIKLA

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA