İki Bakanlığa KPSS'siz ve 50 KPSS ile 648 Kamu Personel Alımı-İnternetten Başvuru

Tarım Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı art arda ilanlar yayımladı. Yayımlanan ilanlarda KPSS şartı olmadan ve 50 KPSS ile mülakatlı-mülakatsız 648 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İşte o üç ilan.

İki Bakanlığa KPSS'siz ve 50 KPSS ile 648 Kamu Personel Alımı-İnternetten Başvuru

Tarım Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı personel alıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı 'na bağlı müdürlükler tarafından personel alımı ilanları yayımlandı. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan memur personel ve işçi alımlarında başvuru detayları haberimizde.

KPSS'SİZ VE 50 KPSS İLE

Tarım Bakanlığı personel alımları için KPSS 'siz ve 50 KPSS ile başvuru alınırken , İçişleri bakanlığı personel alımına başvuru yapacak adayların en az 50 KPSS 'si olması gerekmektedir. 

Kadın erkek diğer memur adayları bu sayfada >> TIKLA KATIL

TARIM BAKANLIĞI İLANLARI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından iki duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyurularda Devlet Su İşleri 'ne 500 işçi alımı yapılacağı bildirilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü bünyesine 100 personel alımı yapılacağına yer verildi. DSİ işçi alımında KPSS şartı aranmazken , MGM personel alımında KPSS 'den geçerli puan alanlar atanacak.

Devlet Su İşleri 500 işçi alımı başvuru ekranı ve detayları için TIKLAYIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafıdan yayımlanan duyuruda KPSS 2019/5 tercihleri kapsamında 100 memur alımı yapılacağına yer verildi. Mühendis ve tekniker gibi kadrolara yapılan personel alımında başvuru detayları için TIKLAYIN

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

İçişleri Bakanlığı 'na bağlı olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda büro personeli ve sosyal çalışmacı kadrolarına 48 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 50 KPSS puan şartı ile yapılan personel alımında ilan başvuru ekranı ve detayları için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN