Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin 243 İşçi Alımı Başvuruları Sona Eriyor (Güvenlik Görevlisi, Hizmetli, Muhasebeci, Aşçı ve Daha Fazlası)

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar kura tarihi ve başvuru sonuçları duyurusu bekleyişine koyulmuşken, henüz başvuru yapmayan adaylar için süreç daralıyor. GSB'nin personel alımının yanı sıra geçtiğimiz gün İçişleri Bakanlığı'ndan da duyuru geldi. İlgili haberi kaçıran adaylar için yeni hatırlatma! İçişleri Bakanlığı Büro personeli, arşiv uzmanı, şehir plancısı, teknisyen, mühendis alımları yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin 243 İşçi Alımı Başvuruları Sona Eriyor (Güvenlik Görevlisi, Hizmetli, Muhasebeci, Aşçı ve Daha Fazlası)

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 3 bin 243 sürekli işçi alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. Gençlik ve Spor Bakanı, geçtiğimiz günlerde GSB'ye 3 bin 243 sürekli işçi alımı yapılacağını açıklamış, ilgili alımlar için başvuruların İŞKUR üzerinden 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında alınacağını söylemişti. www.iskur.gov.tr ve İŞKUR il/ilçe müdürlükleri aracılığıyla yapılabilen GSB personel alımı emizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri, Makine Teknikeri, Gençlik Lideri, Muhasebeci unvanları için yapılacak.  İŞKUR tarafından başvuruların kabulü sürecinin sona ermesinden sonra kura çekimi süreci başlayacak.

Kura sonuçları Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından ilan edilecek. Hizmetli gibi pozisyonlarda KPSS şartı aranmayacak, yine ilgili unvanlarda yapılacak alımlara engelli ve eski hükümlüler için kontenjan ayrılmış durumda. 278 engelli, 145 eski hükümlü kontenjanının haricinde emizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri, Makine Teknikeri, Gençlik Lideri, Muhasebeci unvanları için gerçekleşecek alımlarda adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra özel şartları da taşıması gerekiyor. 

GSB SÜREKLİ İŞÇİŞ ALIMI REKOR BAŞVURU BEKLENİYOR HABERİ İÇİN TIKLAYIN

İçişleri Bakanlığı da 1200 Sözleşmeli Personel Alacak

İçişleri Bakanlığı'na da 1200 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak. Büro personeli, arşiv uzmanı, şehir plancısı, teknisyen, mühendis gibi unvanlar için gerçekleşecek alımlara dair detaylara , başvuru genel ve özel şartlarına göz atmak için http://www.kamubulteni.com/icisleri-bakanligi-personel-alimlari/icisleri-bakanligi-1200-yeni-personel-alimi-yapacak-buro-personeli-h6977.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

BEKÇİ, POLİS, ASKERİ PERSONEL ALIMLARI VE ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARI HABERLERİ MOBİL CİHAZINIZA GELSİN İSTİYORSANIZ KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMAYIN.


KAMUBULTENİ.COM - ANKARA