En Az Ortaöğretim : Mülakatsız Zabıta Memuru ve Bekçi Alımına Yoğun Başvuru

Kamuya en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından bekçi ve zabıta alımı yapılıyor. Toplamda 115 zabıta ve bekçi alımı için başvuru detayları haberimizde.

En Az Ortaöğretim : Mülakatsız Zabıta Memuru ve Bekçi Alımına Yoğun Başvuru

Zabıta ve bekçi alımına yoğun ilgi.

KPSS 2019/2 tercihleri kapsamında kamu kurumlarına en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. Yayımlanan KPSS tercih kılavuzunda adayların en çok rağbet gösterdiği kadrolardan ikisi zabıta ve bekçi kadroları oldu.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan KPSS 2019/2 tercih kılavuzuna baktığımızda lise mezunu adaylar arasından 2 bekçi, lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasınadn toplamda 113 zabıta memuru alımı yapıldığı görüldü. 

MÜLAKATSIZ ALIM

KPSS tercihleri kapsamında yapılacak zabıta ve bekçi alımında adaylar KPSS puan üstünlüğüne göre atanacak. Atamalar sonrası adaylar sözlü mülakata alınmayacak. 

YOĞUN BAŞVURU

Yayımlanan bekçi ve zabıta memuru alımına çok sayıda aday başvuru yaptı. Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız şehri ve KPSS puanınızı yazıp diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın. Bilgi alış verişi yapmak için >>  TIKLA KATIL

BAŞVURU DETAYLARI

Ortaöğretim mezunu adaylar arasından yapılan bekçi alımının detayları , şartları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

En az ortaöğretim mezunu adaylar arasından yapılan 113 zabıta memuru alımının detayları için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN