En Az Lise Mezunu 20 Bin Personel Alınacak (Bekçi ve İKM Alımları Artıyor!)

Kamu kurum ve kuruluşlarına yeni personel alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Sizlerden gelen maillerin bir çoğunda CTE'nin yeni personel alımları ve bekçi alımlarıyla ilgili sorular yer alıyor.

En Az Lise Mezunu 20 Bin Personel Alınacak (Bekçi ve İKM Alımları Artıyor!)

Bilindiği gibi Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne 10 bin yeni personel alımı yapılacağı geçtiğimiz haftalarda TBMM'de açıklandı. CTE Genel Müdürü, 2019 yılında yeni açılacak cezaevlerinden ve personel ihtiyacından kaynaklı 10 bin yeni personel alımı yapılacağını, bu alımların büyük çoğunluğunun İKM ve Katip pozisyonları için yapılacağını söylemişti.

10 BİN YENİ CTE PERSONELİ KADRO DAĞILIMI NETLEŞMEDİ

CTE'nin 10 bin yeni personel alımı için kadro dağılımı henüz netleşmiş değil, başvuru sürecine dair de detaylı bilgiye henüz ulaşamadık. Fakat kısa süre sonra başvuru tarihlerinin ve şartlarının netleşebileceğini söylemek mümkün. Bu arada İçişleri Bakanlığı da kısa süre önce hayata geçen ve suç oranında büyük bir azalmaya neden olan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği uygulamasını genişletme kararı aldı. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı'na önümüzdeki süreçte 10 bin yeni çarşı ve mahalle bekçisi alınacak.

10 BİN BEKÇİ ALIMI İÇİN KADRO İHDASI GERÇEKLEŞTİ

Alım için gerekli kadro ihdası geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Alımların hangi şehirler için yapılacağı, kontenjan dağılımı, başvuru şartlarının değişip değişmeyeceği ise henüz netleşmiş değil. Bu konular hakkında tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAYI İNDİRMEYİ UNUTMA

Son dakika haberlerini kaçırmamak, başvurulardan anında haberdar olmak için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bülteni'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

#Kamu Personeli Alımlarıyla ilgili diğer kadın ve erkek adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYIN.

-Memur alımları anında cep telefonuma bildirim olarak gelsin istiyorsanız aşağıdaki linkleri kullanın. 

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için - http://ios.me/app/1413151574/kamu-b%C3%BClteni

Twitter'dan Bizi Takip Etmek için - https://twitter.com/kamubultenicom

Youtube Kanalına Kayıt Olmak için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın

https://www.youtube.com/c/KamuB%C3%BClteni