Duyurular Art Arda Geldi! En Az İlkokul Mezunu 5 Bin Kamu Personeli Alınacak (Büro Personeli, Hizmetli, Tekniker Ve Daha Fazlası)

İçişleri Bakanlığı'na 2 bin 100 personel, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 3 bin 243 sürekli kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek. İçişleri Bakanlığı alımları için (Arşiv Uzmanı, Mühendis, Tekniker, Şehir Plancısı, Teknisyen, Büro Personeli ) başvurular 21-26 Şubat tarihleri arasında e-Devlet üzerinden, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı için (Temizlik görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker, Otobüs Kaptanı, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı, Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma

Duyurular Art Arda Geldi! En Az İlkokul Mezunu 5 Bin Kamu Personeli Alınacak (Büro Personeli, Hizmetli, Tekniker Ve Daha Fazlası)

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İLE GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NA 5 BİNİN ÜZERİNDE KAMU PERSONELİ ALINACAK

İçişleri Bakanlığı'na 2 bin 100 personel, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 3 bin 243 sürekli kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek. İçişleri Bakanlığı alımları için (Arşiv Uzmanı, Mühendis, Tekniker, Şehir Plancısı, Teknisyen, Büro Personeli ) başvurular 21-26 Şubat tarihleri arasında e-Devlet üzerinden, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı için (Temizlik görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker, Otobüs Kaptanı, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı, Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson, Resepsiyon görevlisi, Muhasebeci, gençlik lideri) başvurular 11-15 Şubat tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.

KADIN-ERKEK MEMUR ADAYLARIYLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK, SORU SORMAK İÇİN TIKLAYIN.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KAMU PERSONELİ ALIMI

 İçişleri Bakanlığı'nın 2 bin 100 kamu personeli alımı yapacağına dair duyurunun DPB ve çeşitli basın yayın organlarınca yayımlanmasından kısa süre sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı da kadrolu işçi alımı yapılacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığı'nca bugün yapılan resmi duyuruda Arşiv Uzmanı, Mühendis, Tekniker, Şehir Plancısı, Teknisyen, Büro Personeli gibi pozisyonlar için alım yapılacağı belirtilirken, ilgili alıma başvuru işlemlerinin 21-26 Şubat 2019 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden online yapılacağı belirtildi. Başvuru genel ve özel şartlarına göz atmak isteyen adaylar www.kamubulteni.com/sozlesmeli-personel-alimi/icisleri-en-az-lise-mezunu-1200-memur-alimi-kadro-dagilimi-ve-h6757.html adresini ziyaret edebilir.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN ARDINDAN GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DA PERSONEL ALIMI YAPACAĞINI AÇIKLADI

İçişleri Bakanlığı'nca yapılan kamu personeli alımı duyurusundan çok kısa süre sonra Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu , Spor Bakanlığı il ve ilçe müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere 3 bin 243 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu. Kasapoğlu'nun yaptığı personel alımı duyurusunda alımların 'Temizlik görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker, Otobüs Kaptanı, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı, Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson, Resepsiyon görevlisi, Muhasebeci, gençlik lideri' gibi unvanlarda yapılacağı gerçekleşeceği öğrenilirken, müracaatlar 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleşecek.

ZABITA MEMURU, UZMAN ERBAŞ, POLİS ALIMLARI YAPILACAK. DUYURULAR VE DAHA FAZLASINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE İNDİR.