DPB'de Yayımlandı: TİSKİ 50 KPSS ile Kadrolu Memur Alımı Yapacak

Son dakika haberi: DPB'de yayımlanan ilan ile Trabzon İçmesuyu Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 50 KPSS ile kadrolu memur alımı yapıyor.

DPB'de Yayımlandı: TİSKİ 50 KPSS ile Kadrolu Memur Alımı Yapacak

DPB'de yayımlandı: 50 KPSS ile memur alınacak.

22 Kasım 2019 tarihli DPB ilanında Trabzon İçmesuyu Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne 51 kadrolu Memur alımı yapılacağına yer verildi. 50 KPSS şartı ile yapılacak memur alımında detaylar kamubulteni.com 'da.

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; Genel Müdürlüğün 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi münhal bulunan aşağıdaki kadrolara kadrolu olarak memur alımı yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR MEZUNİYET VE KPSS ŞARTI

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdakı genel şartları taşıyor olması gerekmektedir.

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış  yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.
  • Memur kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle ilanda belirtilen öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSSP3 için 2018, KPSSP93 için başvuru tarihi itibariyle geçerli olan taban puanı, KPSSP94 için 2018 yılı KPSS taban puanını almış olmak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • Bütün kadrolar için görev yeri Trabzon genelindeki (tüm ilçeler) hizmet ihtiyacına göre belirlenecektir.

BAŞVURU

İlana başvurular 6 Aralık günü başlayacak. Başvurular başladığı anda bildirim alarak haberdar olmak, tüm memur alımlarından anbean bilgi almak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara