DHMİ Personel Alacak! İşte Başvuru Tarihleri ve Şartları

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne 120 yeni personel alınacak. DHMİ 2018 personel alımı başvuru şartları, tarihleri ve başvuru linki kamu bülteni haber sitesinde...

DHMİ Personel Alacak! İşte Başvuru Tarihleri ve Şartları

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Asistan-Stajyer Hava Trafik kontrolörü giriş sınavı için başvurular devam ediyor.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS İŞ FIRSATLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR!

DHMİ'den geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda alımla ilgili, "Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 3/c Bendi kapsamında istihdam edilmek üzere, 08.07.2018 tarih ve 30472 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Stajyer Hava Trafik Kontrolörü ve Asistan Hava Trafik Kontrolörü Pozisyonlarına Atanacak Adayların Seçme Sınavlarına Dair Yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde seçme sınavları yapılacaktı" ifadelerine yer verilmiş, Asistan Hava Trafik Kontrolörü için ayrılan kontenjanın 20 olduğu, Stajyer Hava Trafik Kontrolörü için ayrılan kontenjanın 100 olduğu belirtilmişti. sahabet giriş Başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarının yanı sıra 2018 KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması gerektiği belirtildi. Başvuru yapacak adaylarda aranacak genel ve özel şartlar aşağıdaki gibi olacak: 

Başvurular 19 Ekim 2018 tarihine kadar http://isbasvuru.dhmi.gov.tr/ adresi üzerinden online yapılacak. Şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Başvuru sürecine dair detaylı bilgiyi barındıran başvuru kılavuzuna adaylar aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirler.

DHMİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA