DHMİ 112 Kamu Personeli Alımı için Son 2 Güne Girildi! Başvuru Linki ve Daha Fazlası

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün personel alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi.

DHMİ 112 Kamu Personeli Alımı için Son 2 Güne Girildi! Başvuru Linki ve Daha Fazlası

DHMİ Personel Alımı için Başvurular Sona Eriyor ! Son 2 Güne Girildi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün 112 personel alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. DHMİ'nin resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede DHMİ'nin taşra teşkilatı için asistan-stajyer hava trafik kontrolörü alımı yapılacağı belirtilmiş, asistan hava trafik kontrolörü için ayrılan kontenjanın 12 olduğu, stajyer hava trafik kontrolörü için ayrılan kontenjanın 100 olduğu belirtilmişti.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN PERSONEL ALIMI HABERLERİ YAYIMLANDI! TIKLA VE TAKİP ET.

DHMİ'nin ilgili personel alımı için gerçekleştireceği sınava başvurular 13 Mayıs 2019 tarihi itibariyle başlamıştı. Başvuru işlemleri 30 Mayıs'ta sona erecek.

Başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra , alım için belirlenen unvanlara özel şartları da yerine getirmesi gerekiyor.  DHMİ'den konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede başvuru ile ilgili, "Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünce duyurulan pozisyonların sayısının 5 (Beş) katı kadar aday KPSSP3 puanı en yüksekten başlamak üzere bilgisayar destekli seçme sınavına veya yazılı sınava çağırılacaktır. Adaylar; Bilgisayar destekli seçme sınavı veya yazılı sınavlarda almış oldukları puan sırasına göre sözlü sınava çağırılacaktır. Sınava girmek isteyen adayların 13.05.2019-30.05.2019 tarihleri arasında http://isbasvuru.dhmi.gov.tr adresinden başvurmaları gerekmektedir. Adayların talep edilen bütün belgeleri sisteme eksiksiz yüklemeleri gerekmektedir. Şahsen ve posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecektir." ifadelerine yer verildiği görüldü.