Cumhurbaşkanlığı SSB Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Cumhurbaşkanlığı'na bağlı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecinde sona gelindi.

Cumhurbaşkanlığı SSB Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

SSB'den geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuruda Nakitbahis 60 personel alımı yapılacağı belirtilmiş ayrıca "3238 sayılı Kanunun 8’inci maddesi ve 2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı esaslarınca çalıştırılmak üzere sözlü sınav (mülakat) yöntemiyle; 23 (yirmi üç) Proje Mühendisi, 28 (yirmi sekiz) Proje Asistanı ve 9 (dokuz) Yönetici Asistanı olmak üzere toplam 60 (altmış) adet kontenjan için aşağıda belirtilen öğrenim bölümlerinden ve öğrenim bölümleri karşısında belirtilen kontenjan adedi kadar kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

BAŞVURULAR YARIN MESAİ BİTİMİNDE SONA ERECEK

3 Eylül 2018 tarihinde başlayan başvuru işlemleri 18 Eylül'de sona erecek. Başvuru işlemleri Başkanlığı'n resmi internet sitesi üzerinden yarın mesai bitimine kadar (saat 18.00) devam edecek.

DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİR

Başvuru esnasında talep edilen belgeler, başvuru genel ve özel şartları ve diğer detaylara erişim sağlamak için aşağıdaki başvuru kılavuzu linkine tıklayabilirsiniz. Kamuya personel alımları, özel sektör iş fırsatları, sınavlar ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

SSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA