CTE 7 Bin İnfaz Koruma Memuru Alımı İçin Önemli Talep

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2019 yılında 7 bin civarında infaz koruma memuru alımı yapacak. Nisan 2019 döneminde yayımlanması beklenen yeni ilan için adaylardan KPSS talebi geldi.

CTE 7 Bin İnfaz Koruma Memuru Alımı İçin Önemli Talep

CTE 2019 yılında 7 bine yakın İnfaz Koruma Memuru alımı yapacak.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, 2019 yılında Bakanlık bünyesine 15 bin personel alımı yapılacağını söyledi. 2018 yılında da Adalet bakanlığı bünyesine 15 bine yakın personel alımı yapıldı. Bu alımda CTE bünyesine 6681 kişi alınacağı bildirilmişti. Bu alım için sözlü mülakatlar yapıldı ve sonuçlar bekleniyor.

7 BİN CİVARI ALIM OLACAK

CTE bünyesine 2019 yılında da en az 7 bin alım yapılması bekleniyor. Yeni açılacak cezaevlerine de yüzlerce yeni personel alımı yapılacak. Bu nedenle alım sayısı daha da yükselebilir.

ADAYLARIN KPSS TALEPLERİ

CTE 'nin İnfaz koruma memuru alımını on binlerce kişi bekliyor. En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak infaz koruma memuru alımı için adyaların KPSS 'den 70 almış olması şartı var. Çok sayıda aday, bize mesaj yolladı ve İKM alımlarında istenen KPSS şartının 60 'a indirilmesini istedi. Biz de adayların taleplerini duyurma adına bu haberimizi kaleme aldık.

Adaylar KPSS puan şartının 70 'ten 60 'a düşürülmesini istiyor.

LİSE KPSS'YE ÖNCEKİ YILA GÖRE AZ KİŞİ GİRDİ

2016 yılında yapılan lise KPSS 'ye 3 milyondan fazla aday girmişti. 2018 yılında yapılan lise KPSS'ye ise 996 bin kişi girdi. Sınava giren adayların byük çoğunluğu 60-70 arasında puan aldı. Bu nedenle adaylar puan şartının düşürülmesini istiyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından İKM alımı için taleplerinizi yazabilirsiniz.

İKM ALIMI İLANLARI KAMUBULTENİ.COM 'DA OLACAK. İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR-PERSONEL-ASKER  ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara --ÖZEL HABER