Başvurusu Süren Polis ve Asker Alımları-Ekim 2018

EGM ile MSB tarafından art arda açıklamalar geldi. Eylül ayı sonunda ve Ekim ayında yayımlanan ilanlarda polis, sözleşmeli er ve uzman erbaş alımları yapıldığı bildirildi. İlan detayları haberimizde.

Başvurusu Süren Polis ve Asker Alımları-Ekim 2018

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli Savunma Bakanlığı personel alımları yapıyor.

EGM ve MSB tarafından art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından polis ve asker alımı yapılacağı bildirildi. Sözleşmeli er, Uzman Erbaş ve polis memuru alımı başvuruları devam ediyor. 

Polis ve asker olmak isteyen takipçilerimiz, bize yolladıkları mesajlarında başvurusu devam eden ilanları sordu . Bizde adayların kafasındaki soru işaretlerini gidermek ve başvuru devam eden asker ile polis alımlarını tek başlık altında birleştirmek için bu haberimizi kaleme aldık.

23. DÖNEM POMEM İLANI YAYIMLANDI-BAŞVURULAR BAŞLADI

Polis Akademisi Başkanlığı, lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile polis alımı yapıyor. Lisans mezunları için 60, Ön Lisans mezunları için 70 KPSS ile yapılacak polis alımında kontenjan şu şekilde açıklandı: Lisans mezunu 7.200 erkek, 800 kadın, önlisans mezunu 1.800 erkek, 200 kadın.

10 bin polis alımı için başvurular önceki gün başladı. Polis alımı için 14 Ekim günü son başvurular alınacak. Başvuru ücretini yatıran ve ön başvurusunu yapan adaylar daha sonra yapılacak açıklama ile seçim aşamalarına çağrılacak.

Polis alımı başvuru detayları için TIKLAYIN

ASKER ALIMLARI

Milli Savunma Bakanlığı 2018 yılı uzman erbaş ve sözleşmeli er alımı başvuru ekranlarını yeniden açtı. Yayımlanan yeni ilanlarda, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er ve uzman erbaş alımı yapılacağı bildirildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından sözleşmeli er, en az lise mezunu adaylar arasından ise uzman erbaş alımı yapılacak.

01 Ocak 1993 tarihi ile 31 Aralık 1998 tarihleri arasında doğan erkek adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli er alımının detayları için TIKLAYIN

01 Ocak 1991 tarihi ve sonrası doğunlu olan en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı detayları için TIKLAYIN

TÜM MEMUR-POLİS VE ASKER ALIMLARI KAMUBULTENİ'NDE

Tüm ilanlardan, memur alımlarından, asker ve polis alımlarından haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER