Adalet Bakanlığı ve CTE 12 Bin 713 Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başladı-3800 TL Maaşla

Adalet Bakanlığı ve CTE , en az lise mezunu 12 bin 713 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular bugün başladı. Peki başvurular ne zamana kadar alınacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte CTE ve Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru detayları ve başvuru şekli.

Adalet Bakanlığı ve CTE 12 Bin 713 Kamu Personeli Alımı Başvurusu Başladı-3800 TL Maaşla

Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı başvurusu başladı.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan ilana başvurular bugün başladı. Başvuruların başlaması ile adaylar bize başvuruların nasıl yapılacağını , başvuru şartlarının ne olduğunu sordu. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı başvuru detaylarına yer verdik.

ALIM SAYISI

CTE tarafından yayımlanan ilanda 6.126  infaz ve koruma memuru,  247 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 91 hemşire,   84 teknisyen,  169  destek personeli (şoför),  24  destek personeli (aşçı),  2 destek personeli (kaloriferci), 108 psikolog, 24 sosyal çalışmacı, 36 öğretmen ve 3 veteriner hekim alımı yapılacağına yer verildi.

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda 3.071 sözleşmeli zabıt kâtibi, 1099 icra katibi, 1.169 sözleşmeli mübaşir, 96 sözleşmeli şoför ,  58 sözleşmeli teknisyen  ve 30 sözleşmeli aşçı, 8 Avukat, 82 Hizmetli, 3 istatistikçi, 98 psikolog ve 85 sosyal çalışmacı alımı yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türk vatandaşı olmak, 
  • İlana başvuru yapacak erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 
  • 657 sayılı Kanunun 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 
  • 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, 
  • Kamu haklarından mahrum olmamak, 
  • Arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 
  • 2018 KPSS'den en az 70 almış olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular 16 Temmuz 2019 tarihine kadar Adliyelere yapılacak. Başvuru yapmak için başvuru formu, KPSS sonuç belgesi, mezuniyet belgesi ve katiplik ile diğer özel kadrolar için istenen sertifikalarla adliyelere başvuru yapın.

Adliyelere başvurular yapılmaktadır. Bulunduğunuz şehrin adliyesinden başka şehre başvuru da yapabilirsiniz.

6126 İKM ALIMI BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

1099 İCRA KATİBİ ALIMI BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

1169 MÜBAŞİR ALIMI BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

3071 ZABIT KATİBİ ALIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

İLANA BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR BU SAYFADA

Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımına başvuracak adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLA

ALIM SÜRECİNDEN, SONUÇLARDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYI