Adalet Bakanlığı'na 11600 Yeni Personel Alınacak

Adalet Bakanlığı'na 1600 yeni hakim savcı adayı alımı için sonuç duyurusu bekleyişi sona eriyor. Adalet Bakanlığı sınav sonuçları yarın ÖSYM'nin resmi internet sayfasından kontrol edilebilecek. Bu alımların yanı sıra, CTE'nin 10 bin yeni personel alımı için de hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. İKM, Katip ve diğer alımlarla ilgili tüm gelişmeler kamudan son dakika haberlerinin merkezi kamu bülteni sitesinde.

Adalet Bakanlığı'na 11600 Yeni Personel Alınacak

ADALET BAKANLIĞI'NA 1600 YENİ HAKİM SAVCI, 10 BİN CTE PERSONELİ...

Adalet Bakanlığı sınavları için geri sayım sona eriyor. Adalet Bakanlığı'nın 1600 yeni hakim ve savcı adayı alımı için ÖSYM tarafından uygulanan sınavın sonuçları yarın açıklanacak. Adalet Bakanlığı sınavları için başvuru işlemleri geçtiğimiz yılın Kasım ayında başlamış 8 Kasım itibariyle sona ermişti. İlgili tarihlerde başvuru yapamayan adaylar için geç başvuru sayfası 20 Kasım'da açıklanmıştı. Adalet Bakanlığı'na 29 Aralık'ta ÖSYM tarafından uygulanan sınav sonuçlarına göre 1000 adli yargı hakim ve savcı adayı, 500 avukatlık mesleğinden hakim ve savcı adayı, 100 idari yargı hakim adayı alınacak. Sınav sonuçları yarın ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzerinden kontrol edilebilecek. Adaylar sonuçlara sonuc.osym.gov.tr adresine giriş yaptıktan sonra ÖSYM şifreleriyle erişebilir.

CTE'YE 10 BİN YENİ PERSONEL ALIMI

Bu alımların yanı sıra Adalet Bakanlığı'na 10 bin yeni CTE personeli alımı yapılması bekleniyor. Geçtiğimiz haftlarda TBMM 'deki komisyon görüşmelerini yakından takip etmiş CTE Genel Müdürünün 2019 yılı personel alımlarıyla ilgili açıklamalarını siz değerli ziyaretçilerimizle paylaştık. Haber kaynaklarımızdan elde ettiğimiz bilgilere göre, söz konusu alım için kontenjan tespiti ve diğer konularda sona geliniyor, ilanların parçalar halinde mi yoksa tek seferde mi yayımlanacağı ise henüz netleşmiş değil. Konuyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz. Son dakika personel alımı duyurularından, kamudaki tüm gelişmelerden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİNİN UYGULAMASINI İNDİR , DUYURULARI KAÇIRMA! İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA