Adalet Bakanlığı 700 Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Adalet Bakanlığı KPSS şartı olmadan 700 personel alımı yapıyor. Söz konusu personel alımı için kılavuz yayımlandı ve başvurular alınmaya başladı.

Adalet Bakanlığı 700 Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Adalet Bakanlığı 700 memur alımı başvurusu başladı.

Adalet bakanlığı 2019 yılı İcra Müdür ve Müdür Yardımcısı alımı duyurusu yayımlandı. ÖSYM resmi sayfasından yayımlanan duyuru sonrası başvurular başladı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

ÖSYM tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Yazılı sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmak, (Doğum tarihi: 01/01/1984 ve daha sonra olanlar) c) Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksek okulu, meslek yüksek okullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmak, öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesi almış olmak,
  • Görev yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, e) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflâs, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Askerlik çağına gelmemiş ya da askerlik çağına gelmiş ise askerlik  yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirlmiş.

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>  TIKLA KATIL

KILAVUZ YAYIMLANDI

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı ve Adalet Bakanlığı personel alımına dair başvuru kılavuzuna yer verildi.  İşte duyuru ve başvuru kılavuzu:

2019-Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı Başvurularının Alınması

2019 Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı (2019-İcra)28 Aralık 2019 tarihinde Ankara'da uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 07-14 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10:00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2019-İcra Kılavuzunda yer almaktadır. Adaylar, Kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Başvuru Kılavuzu

BAŞVURU

İlana başvurular önce internet üzerinden yapılacak. https://ais.osym.gov.tr adresinden başvurunuzu yapın ve 216 TL olan başvuru ücretini ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) üzerinden yatırın.

SONUÇLARDAN VE YENİ MEMUR ALIMLARINDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN