Adalet Bakanlığı 550 Personel Alımı Başladı Sistem Erişime Açıldı

Adalet Bakanlığı tarafından alınacak 550 İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı başvuruları başladı. Sistem erişime açıldı. Başvuru ekranı haberin sonunda.

Adalet Bakanlığı 550 Personel Alımı Başladı Sistem Erişime Açıldı

Son Dakika Adalet Bakanlığı tarafından alınacak 550 İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı için başvuru sistemi aktif hale geldi. Adaylar başvurularını yapabilecek. Başvuru ekranına aşağıdaki bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı tarafından istihdam edilmek üzere 550 İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili bölümlerin lisans veya ön lisans mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması şartı da söz konusu.

Başvuru ve sınav tarihleri

Başvuruların alınması 16 Şubat 2022 de başlayacak, son gün 23 Şubat 2022 olacaktır. Geç başvuru tarihi ise 2 Mart 2022 olarak duyuruldu.

Yazılı sınav, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 03 Nisan 2022 Pazar günü 062 Ankara-Çankaya ve 067 Ankara-Yenimahalle olmak üzere iki sınav merkezinde yapılacaktır.

Sınav başvuru şekli

Sınava başvurular 16-23 Şubat 2022 tarihleri arasında, elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden) alınacaktır. Başvuru merkezleri listesi başvuru süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinde sınava başvuru bilgileri içerisinde yer alacaktır. ÖSYM başvuru merkezleri başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında alacaklardır.

Hangi bölümler başvuru yapabilir

Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmak (lisans/ön lisans alan kodu 3209, 1102, 9339 veya 6352 olanlar), öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesi almış olmak,

Başvuru Duyurusuna Ulaşmak İçin: TIKLAYIN

Başvuru Ekranına Gitmek İçin: TIKLAYIN