Açıklama Geldi: 8 Bin Yeni Kamu Personeli Alımı Müjdesi

atama bekleyen memur adaylarına iyi haber az önce geldi. Sağlık Bakanlığı kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre 8 bin yeni kamu personeli alımı yapılacak.

Açıklama Geldi: 8 Bin Yeni Kamu Personeli Alımı Müjdesi

Sağlık Bakanlığı yeni personel alımı için önemli haber.

Kamubulteni.com olarak Sağlık Bakanlığı ile TBMM'deki kaynaklardan az önce edindiğimiz bilgileri takipçilerimizle paylaşıyoruz. 

Sağlık Bakanlığı 2018 yılında on binlerce kamu personeli alımı yaptı. Atama bekleyen sağlıkçılar ise 2018 yılında ek atama bekliyor. Ek atama bekleyen sağlıkçıları sevindiren yeni açıklamalar geldi. Geçtiğimiz gün TBMM Genel Kurulu'nda kendisine yöneltilen personel alımı sorularına yanıt veren, Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Başkanı Ahmet Demircan personel alımı için, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çalışmalar yaptığını söylemişti.

GELEN YENİ BİLGİ

Kamubulteni.com olarak Sağlık Bakanlığı kaynaklarından  edindiğimiz bilgilere göre Sağlık Bakanlığı 8 bin yeni personel alımı yapacak. 

Bakanlık bünyesine yapılacak yeni alım için Maliye Bakanlığı 'na talep iletildiği öğrenildi.

HANGİ KADROLARA ALIM OLMALI?

Peki sizce hangi kadrolara alım yapılmalı? 8 binlik yeni personel alımında sizce hangi şartlar aranmalı? Taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz. (Adayların taleplerini elimizden geldiğince yetkililere ileteceğiz.)

ALIM NE ZAMAN OLACAK?

Sağlık Bakanlığı 8 bin kadro için Maliye Bakanlığı 'ndan kadro talebinde bulundu. Kadro talebinin onaylanması ve ilanların gelmesi Sağlık Bakanımız Sn. Koca'dan müjdeli haber bekleyen binlerce adayın yüzünü güldürecektir. İlan tarihi belli olduğunda Kamubulteni.com olarak takipçilerimize ileteceğiz. Siz de alımlardan bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

(Kamubulteni.com özel haberidir. Aktif link şeklinde kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal takip başlatılacaktır.)