800 Yeni Memur Alımı Yapılacak (Zabıta Memuru, İtfaiye, Teknisyen, Tekniker ve Daha Fazlası)

Yeni memur alımlarıyla ilgili duyurular art arda geldi. 10 Kamu kurum ve kuruluşu 800'ün üzerinde devlet memuru alacak. Başvuru şartları ve tarihleri duyuruldu.

800 Yeni Memur Alımı Yapılacak (Zabıta Memuru, İtfaiye, Teknisyen, Tekniker ve Daha Fazlası)

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan memur ve sözleşmeli personel alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde art arda gelen zabıta memuru alım duyurularına bir yenisi daha eklenmiş Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru ve itfaiye alımı yapacağı duyurulmuştu. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın itfaiye ve zabıta memuru alımının yanı sıra aynı gün içerisinde Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden de 51 devlet memuru alımı yapılacağına dair duyuru yayımlanmıştı.

Bugün gece saatlerinde İSKİ'den de memur alımı duyurusu geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 461 devlet memuru alımı yapacağı Teknisyen, Tekniker, Bilgisayar İşletmeni, Hemşire, Biyolog , Tercüman, Psikolog, Restoratör, Grafiker, Peyzaj Mimarı, Kimyager, İstatistikçi, Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı, Kütüphaneci pozisyonları için gerçekleşecek alımlarla ilgili başvuru işlemlerinin 3 Aralık'ta başlayacağı bildirildi.

Arnavutköy Belediyesi 40, Bursa Büyükşehir Belediyesi 50, Bağcılar Belediyesi ise 40 zabıta memuru alımı gerçekleştirecek. Gürpınar Belediye Başkanlığı'na 1 mimar, İznik Belediyesi'ne 1 mühendis, Ardeşen Belediye Başkanlığı'na ise 3 zabıta memuru alımı yapılacak. Hakkari Valiliği ise 2 İç Denetçi Alımı gerçekleştirecek, Hakkari Valiliği'nin ilgili alımı için başvuru işlemleri 30 Kasım'da sona erecek.

DİĞER TÜM İLANLARA GÖZ ATMAK  İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.