55-70 KPSS ile Kadrolu Memur Alımı Başvurusu Bugün Başladı

Altınova Belediye Başkanlığı'na 55 KPSS ile kadrolu memur alımı başvuruları bugün başladı. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan alımın detayları haberimizde.

55-70 KPSS ile Kadrolu Memur Alımı Başvurusu Bugün Başladı

Altınova Belediyesi 55 KPSS ile memur alımı başvuruları başladı.

Yalova İline bağlı olan Altınova Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz hafta yayımladığı ilanında en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu memur alımı yapılacağını açıkladı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak yapılacak memur alımında adaylar, Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre istihdam edilecek. 

Yayımlanan ilanda aşağıdaki kadrolara alım yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, sicil kaydı olmaması, erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması ve güvenlik soruşturması olumlu olması gerekmektedir.

Zabıta Memuru kadrosu için, A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular bugün başladı. 8 Kasım gününe kadar alınacak başvurular belediyeye yapılacak. YALOVA – Altınova Belediyesi adresindeki Altınova Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna yapılacak başvurularda zabıta için şahsen, diğer kadrolar için posta ile müracaat gerekmektedir. Başvuru evrakları şu şekilde;

  • İş Talep Formu
  • Kimlik kartının fotokopisi,
  • Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği
  • Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesi
  • KPSS Sonuç Belgesi.
  • Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • 2 Fotoğraf
  • Zabıta memuru unvanı kadrosu için A2 sınıfı sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği örneği

Başvuru formu belediye resmi sayfasından yayımlanacak.

YENİ MEMUR ALIMLARI KAMUBULTENİ 'NDE. İLANLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA