3 Kamu Kurumuna KPSS'siz, KPSS Sınırı Olmadan Memur Alımı

3 kamu kurumu bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından memur ve personel alımı yapılıyor. KPSS 'siz, KPSS puan sınırı olmadan ve 60 KPSS ile yapılan personel alımında detaylar haberimizde.

3 Kamu Kurumuna KPSS'siz, KPSS Sınırı Olmadan Memur Alımı

KPSS'siz ve düşük KPSS ile kamu personeli alımı.

3 Üniversite , en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlarda sağlık personeli, büro memuru, güvenlik görevlisi, işçi gibi kadrolarda istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. İlanlara başvurular devam ediyor. 

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER

Yayımlanan ilanlara baktığımızda Erciyes Üniversitesi, en az ön lisans mezunu adaylar arasından 46, Gaziantep Üniversitesi 3, İstanbul Üniversitesi ,se 80 kamu personeli alımı yapıyor. 

İLAN DETAYLARI

Yayımlanan ilanlara baktığımızda detaylar şu şekilde;

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Erciyes Üniversitesi tarafındna yayımlanan ilanda , en az ön lisans mezunu adaylar arasından 46 sağlık personeli alımı yapılacağı bildirildi. Hemşire ve sağlık teknikeri kadrolarında istihdam etmek üzere yapılan kamu personeli alımında mezuniyet şartı şu şekilde;

40 Hemşire: Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak, (Sağlık Uyg. ve Arş. Merkezinde istihdam edilecek.)

2 Hemşire: Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak, (Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecek.)

3 Sağlık Teknikeri: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Radyoterapi Bölümünden Mezun Olmak, (Sağlık Uyg. ve Arş. Merkezinde istihdam edilecek.)

1 Sağlık Teknikleri: -Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının (Önlisans) Anestezi Teknikerliği Programından Mezun Olmak, -Sağlık Bakanlığı onaylı veya Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından düzenlenen En az 40 (kırk) saat süreli “Cerrahi Hastalarda Zor Havayolu Yönetimi ve Postoperatif Bakım” sertifikasına sahip olmak. 

İlan detayları için TIKLAYIN

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Gaziantep Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda , salık teknikeri kadrosunda istihdam etmek üzere 3 personel alımı yapılacağı bildirildi. İlan mezuniyet şartı şu şekilde;

1 Sağlık teknikeri: Yükseköğretim kurumlarının Önlisans Odyometri bölümünden mezun olmak

1 Sağlık teknikeriİ: Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. - En az 4 yıl Üniversite hastanelerinde çalışmış olmak, 6 ay pediatri anjio konusunda deneyimli olmak ve belgelemek

1 Sağlık teknikeri: Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. - En az 4 yıl Üniversite hastanelerinde çalışmış olmak, 18 ay Girişimsel Nöroloji ve Radyoloji Anjio konusunda deneyimi olmak ve belgelemek

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 'na şahsen yapılacak.

  • Başvuru formu
  • 2018 KPSS sınav sonuç belgesi
  • e-devlet üzerinden alınacak mezun belgesi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Genel Sekreterliği tarafından yayımlanan ilanda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından Güvenlik görevlisi, şoför, büro memuru, elektrik teknisyeni, telefon ve telgraf tesisatçıları, kalorifer ateşçisi, hayvan bakıcısı, temizlik görevlisi ve bahçıvan alımı yapacağını duyurdu.

İlkokul ve lise mezunu kadrolara sınavsız başvurular alınırken , lisans ve ön lisans mezunu kadrolara 60 KPSS ile alımlar yapılmaktadır. Lise ve ilkokul kadrolarda , mülakatlara girmeye hak kazanan adaylar kura ile belirlenecek. 

İlan detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

KADIN-ERKEK DİĞER MEMUR ADAYLARI İLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ VE SOHBET İÇİN TIKLA-TAKİP ET