2018 KPSS ile Mülakatsız Memur Alımı Tercih Tarihleri

ÖSYM 2018 yılı KPSS sınav sonuçlarının tamamı açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanması ile tercih tarihleri merak edilmeye başlandı. İşte KPSS tercih tarihleri.

2018 KPSS ile Mülakatsız Memur Alımı Tercih Tarihleri

Ön lisans KPSS sonuçları bugün açıklandı.

2018 yılının son KPSS 'sinin de sonuçlarının açıklanmasının ardından KPSS 2018/2 merkezi atama tercihlerinin ne zaman alınacağı merakla araştırılmaya başlandı. Biz de Kamubulteni.com olarak KPSS tercih tarihlerini ve tercihlere ilişkin son bilgilere haberimizde yer verdik.

LİSE, ÖN LİSANS VE LİSANS KPSS AÇIKLANDI

2018 yılı tüm KPSS 'lerin sonuçları açıklandı. Lise , ön lisans ve lisans mezunu adayların girdiği sınavların sonuçlarının açıklanmasının ardından KPSS tercihleri alınacak.

TERCİH KILAVZU YAYIMLANACAK

KPSS 2018/2 kapsamında yapılacak merkezi yerleştirmede en az 2500 memur ataması yapılması bekleniyor. İlk atamada umuduğunu bulamayan adaylar ikinci atamada bir kadroya yerleşmek istiyor.  

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanan duyuruda KPSS 2018/2 'de KPSS puanı ile mülakatsız yapılacak memur alımı için tercihler 11 ile 20 Aralık tarihleri arasında alınacak.

TERCİH ÜCRETİ ALINMAYACAK

ÖSYM, son dönemlerde yeni bir uygulama getirdi ve sınavdan sonraki ilk tercih hariç diğer tercihlerde adayların 15 TL ücret yatırması istendi. 2018 lise, ön lisans ve lisans KPSS 'nin ardından yapılacak ilk merkezi yerleştirme olan KPSS 2018/2 tercihlerinde adaylardan tercih ücreti alınmayacak.

KPSS TERCİH KILAVUZU VE ROBOTU NE ZAMAN?

Tercih robotu ve kılavuzu Aralık ayının ikinci haftasında erişime açılacak. Açıklama gelir gelmez bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara