110 Memur Alımı Başvurusu İçin Son Gün: 31 Ekim 2018

6 kamu kurumu 110 memur alımı yapıyor. Yayımlanan bu ilanlar için başvurularda son günlere girildi. İlanlara başvurular 31 Ekim Çarşamba günü sona erecek.

110 Memur Alımı Başvurusu İçin Son Gün: 31 Ekim 2018

Kamu kurumlarına memur alımı yapılıyor. Son başvuru 31 Ekim 2018.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla ilan yayımlayan kamu kurumları, farklı kadrolara personel alımı yapacaklarını duyurdu. Yayımlanan ilanlardan bazılarının başvurusu için son günlere girildi. Biz de Kamubulteni.com olarak başvurusunda son saatlere girilen ilanları haberimizde derledik ve takipçilerimiz ile paylaştık. Siz de memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com adresinin mobil uygulamasını indirin. 

ALIM YAPAN KURUMLAR

Yayımlanan ilanlarda Türk Standartları Enstitüsü, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Abana Belediye Başkanlığı kamu personeli alımı yapıyor. Bu ilanlara başvurular 31 Ekim günü sona erecek.

İLAN DETAYLARI

TSE Personel alımı

Türk Standartları Enstitüsü tarafından yayımlanan ilanda koruma ve güvenlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere 15 adet yeni personel alımı yapılacağına yer verildi. 60 KPSS ile yapılan kamu personeli alımının detaylarına ve başvuru ekranınıza gitmek için TIKLAYIN

Abana Belediyesi

Abana Belediyesi, Mühendis kadrosunda istihdam etmek üzere 60 KPSS ile memur alımı yapıyor. Başvurusu yarın sona eren ilanın detaylarına gitmek için TIKLAYIN

Diğer ilanlara gitmek için: www.dpb.gov.tr

YENİ KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara