Sultangazi Belediyesi'ne Zabıta Memuru, Memur, VHKİ ve Memur Alınacak

Sultangazi Belediye Başkanlığı'na zabıta memuru, memur, VHKİ ve Bilgisayar işletmeni alımı gerçekleştirilecek. Alımla ilgili detaylar ve daha fazlası kamu bülteni sitesinde.

Sultangazi Belediyesi'ne Zabıta Memuru, Memur, VHKİ ve Memur Alınacak

Sultangazi Belediyesi'ne Memur alımı için başvuru süreci başladı.

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı'nca geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda memur alımı yapılacağı belirtilmiş alımla ilgili, "Sultangazi Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır." ifadelerine yer verilmişti. Belediye Başkanlığı'nın memur alımı için başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor : 

Kimler Başvurabilir?

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı DMK'nun 48. maddesinin A fıkrasında yer alan genel şartlara sahip olması gerekir. Vaşvuru yapanlar Türk Vatandaşı olmalı, herhangi bir suçtan mahkum olmaması, askerlikle ilgili şartları yerine getirmesi (bknz. başvuru kılavuzu) , görevini yapmaya engel akıl hastalığı bulunmaması, kadrolar için belirtilen özel şartları taşıması, güvenlik soruşturmasından geçmesi gereklidir. 

Başvurular bugünden itibaren 10 Ekim 2018 tarihine kadar Uğur Mumcu Mah. Atatürk Bulv. No:54 Sultangazi/İstanbul adresindeki Sultangazi Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yapılacak. Zabıta Dumanbet memuru alımı için başvurular şahsen, diğer memur kadroları için başvuru işlemleri şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek. Başvuru esnasında adaylardan talep edilen belgelere ve sözlü sınav sürecine dair detaylı bilgiye aşağıdaki başvuru kılavuzundan erişim mümkün.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA