Resmi Gazete'de Yayımlandı : Diyanet İşleri Başkanlığı'na 200 Bekçi

Diyanet İşleri Başkanlığı'na 8 bin 489 kadro ihdası yapan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. DİB ile ilgili Kararnamede kadro ihdasları arasında 200 bekçi de yer alıyor.

Resmi Gazete'de Yayımlandı : Diyanet İşleri Başkanlığı'na 200 Bekçi

Yayımlanan kararda, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın merkez teşkilatına 376 kadro ihdası uygun görülürken, taşra teşkilatı için 8 bin 113 kadro ihdası gerçekleştirildi. Kadrolar Hukuk Müşaviri, Müfettiş, Müfettiş Yardımcısı, Musahhih, Eğitim Uzmanı, Din Hizmetleri Uzmanı, VHKİ, Avukat, Mimar, Mühendis, Şehir Bölge Plancısı, Astronom, Tekniker, Teknisyen, Şube Müdürü, Din Hizmetleri Uzmanı, Şef, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şoför, Avukat, Tekniker, Kütüphaneci, Murakıp , Müezzin Kayyım, Aşçı, Hizmetli, Kaloriferci, Bekçi unvanlarına dağıtıldı. En çok kadro ihdas edilen unvan Müezzin Kayyım unvanı olurken, bekçi alımı için de 200 kadro ihdasının gerçekleştiği görüldü.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 8 Bin 489 Kadro İhdasındaki dağılımın tamamına göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kamubulteni.com/son-dakika/lise-mezunlarina-mujde-diyanet-8489-kadro-dagilimi-belli-oldu-h3594.html

BDDK'YA 150 YENİ PERSONEL ALINIYOR

Bu Arada BDDK'dan da Gece Saatlerinde Yeni Bir Duyuru Geldi ! BDDK'nın resmi internet sayfasından ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan duyuruda, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na meslek personeli giriş sınavıyla 150 yeni personel alımı yapılacağı, bu alım için başvuru işlemlerinin 15 Kasım 2018 tarihinde başlayacağı ve 26 Kasım 2018 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. BDDK Personel Alımı Başvuru Genel ve Özel Şartlarına ve sınava ilişkin diğer detaylara göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Genel Şartları : http://www.kamubulteni.com/gundem/son-dakika-bddk-150-personel-alacak-h3589.htm

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA