Ortaöğretim Mezunlarından Subay-Astsubay Adayı Alımı için Sınav Tarihi Netleşti

Ortaöğretim mezunlarından Milli Savunma Üniversitesi'ne subay-astsubay adayı öğrenci alımı için sınav tarihi netleşti. MSÜ Askeri Öğrenci Alımı için Sınav Tarihi Belli Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci alımı için sınav tarihleri belli oldu.

Ortaöğretim Mezunlarından Subay-Astsubay Adayı Alımı için Sınav Tarihi Netleşti

Mill Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci adayı belirleme sınav tarihleri açıklandı. ÖSYM'nin resmi internet sayfasından bugün yapılan duyuruda, 2019 yılı sınav, sınav başvuru ve sınav sonuç tarihleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Buna göre Milli Savunma Üniversitesi Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 7 Nisan'da gerçekleştirilecek. ÖSYM'den yapılan resmi bilgilendirmede ilgili sınava başvuruların 5 Şubat ile 27 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacağı belirtilirken, ilgili tarihlerde başvuru yapamayan adayların 7 Mart 2019 tarihinde geç başvuru yapabilecekleri bildirildi. ÖSYM Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden 26 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak.

Özel Sektör İş Fırsatları, Kamudaki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını kamu bülteni sitesinden takip edin.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA