MSB En Az Lise Mezunu Sivil Memur Alımı Müjdesi Bekleniyor, Geçtiğimiz Yıl Kaç Personel Alınmıştı?

MSB'nin yeni sivil memur alımı yapmasını bekleyen adaylar, Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar'dan gelecek müjdeli haberlere kitlenmiş durumdalar. MSB en son sivil memur alımını ne zaman yaptı, yeni sivil memur alımı için tarih belli oldu mu, kontenjan artacak mı, hangi pozisyonlarda alım yapılması bekleniyor. Detaylar ve çok daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.

MSB En Az Lise Mezunu Sivil Memur Alımı Müjdesi Bekleniyor, Geçtiğimiz Yıl Kaç Personel Alınmıştı?

Kamuya açıktan sözleşmeli ve kadrolu memur, personel alımları konusunda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Yeni alım ilanları art arda gelirken, alım yapması beklenen bakanlıkların arasında MSB yer alıyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına 2017 yılının Aralık ayında 398 yeni memur alımı gerçekleştirmişti. MSB'de memuriyetten emekli olacak görevliler ve yeni personel ihtiyacının giderilmesi için önümüzdeki süreçte tekrar ilana çıkılması bekleniyor.

2017 YILINDA HANGİ POZİSYONLAR İÇİN İLANA ÇIKILMIŞTI

Son alımlarda, Basın Halkla İlişkiler Uzmanı, Protokol Uzmanı, Bilgisayar , İnşaat, Makine Mühendisi, psikolog, Çevirmen, İş Güvenliği Uzmanı, Aşçı, Harita Mühendisi, Jeoloji Mühendisi,  Uzman Memur unvanları için alım yapılmıştı. Yakın tarihte geçtiğimiz yıl gerçekleşen alımlara benzer alımlar yapılabileceği, kontenjanın da artabileceği öne sürülüyor.

MSB RESMİ SİTESİNDEN DUYURULAR YAYIMLANIYOR

MSB tarafından yayımlanacak tüm duyurular ve diğer detaylar Personel Temin sayfasından takip edilebilecek. Personel alımlarıyla ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirmek istiyorsanız TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA