Milyonlarca Kamu Personelini İlgilendiriyor: Ek Gösterge İçin Tarih Verildi

Milyonlaca kamu personelini ilgilendiren önemli açıklama bugün geldi. Yapılan açıklamada ek gösterge için tarih verildi.

Milyonlarca Kamu Personelini İlgilendiriyor: Ek Gösterge İçin Tarih Verildi

Milyonlarca memur ve memur ailelerinin büyük bir heyecanla beklediği ek gösterge için tarih netleşiyor.

Emekliye ayrılmak için 3600 ek gösterge vaadinin yürülüğe girmesini bekliyor. Türkiye Gazetesi 'nden Sefa Bilgitekin, bugün kaleme aldığı yazısında, hükümetin  en önemli seçim vaadi olan 3600 ek göstergenin hayata geçmesi için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

1,5 milyondan fazla kamu personelini direk etkileyecek olan ek gösterge düzenlemesi, hükümet tararfından hazırlanan 100 günlük eylem planında yer almamıştı. Eylül planında yer almaması memurların kafasını karıştırmıştı. Seçim vaadinin bir an önce yerine getirilmesini isteyen memurlar için yeni haber bugün geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre, kurmaylarıyla birlikte projeler üzerinde çalışmaları başlatan ve bu çalışmalara yoğun şekilde devam eden Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, 2 'nci 100 günlük eylem planına aldığı konuda çalışmaların hızlandığının altını çizdi.

2 'İNCİ 100 GÜNLÜK EYLEM PLANINDA

Ekibi ile birlikte ikinci 100 günlük eylem planı üzerine de çalışan Bakan Selçuk, 2'nci 100 günlük eylem planına aldığı konuda çalışmaların hızlandığını söyledi.

Uygulamanın yerel seçimlerden önce yürürlüğe gireceği bildirildi.

ARTIŞLAR NASIL OLACAK?

Ek göstergenin 2.200'den 3.600'e çıkmasıyla emekli ikramiyelerinde de 30 bin liraya kadar artışlar olacak.

Çalışanların kıdemine göre ikramiyelerde artışlar yaşanacak. 25 yıl hizmeti bulunanların emekli ikramiyesi 82 bin 345 TL'den 103 bin 279 TL'ye, 30 yıl hizmeti bulunanların emekli ikramiyesi 98 bin 814 TL'den 123 bin 935 TL'ye çıkacak

Hizmet süresi 35 yıl olanların emekli ikramiyesi ise 115 bin 283 TL'den 144 bin 591 TL'ye yükselecek.

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatleri arasında yer alan 3.600 ek göstergenin hayata geçmesi için çalışmalar hızlandı.

EK GÖSTERGE HABERLERİNDEN VE MEMUR HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER